Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Valentin Uritescu a făcut declarații cu doar câteva zile înainte de moarte actorului: „Arată foarte bine”

Soția lui Valentin Uritescu a făcut declarații cu doar câteva zile înainte de moarte actorului: „Arată foarte bine”

Soția lui Valentin Uritescu a făcut declarații cu doar câteva zile înainte de moarte actorului

Soția lui Valentin Uritescu a făcut declarații cu doar câteva zile înainte de moarte actorului. Îndrăgitul actor s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Valentin Urtitescu se afla internat la un centru specializat privat, suferind de boala Sindromul Extrapiramidal. Soția sa a făcut declarații în urmă cu câteva zile, mărturisind că actorul se simte bine.

Soția lui Valentin Uritescu a făcut declarații cu doar câteva zile înainte de moarte actorului: „Arată foarte bine”

Scena teatrului românesc devine din ce în ce mai pustie. Actorul Valentin Uritescu și-a jucat ultimul rol pe scena vieții. Îndrăgitul artist s-a stins din biață vineri seara, la vârsta de 81 de ani. În urmă cu câteva zile, văduva actorului a făcut câteva declarații despre starea de sănătate a soțului ei. Valeria Uritescu a explicat că soțul său era bolnac de Parkinson de la vârsta de 33 de ani. Aceasta a mai spus că se afla internat la un centru de îngrijire modern.

”Este un actor pe care l-a cunoscut lumea… . Ce să vă spun mai mult? Locuiește într-un centru de îngrijire privat iar azi, după i s-a întâmplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat să i se facă investigații, nu pentru altceva.

Este bolnav de ani de zile. Are o vârstă, cumva este în firescul lucrurilor… Am vrut să merg la el în vizită azi, dar am primit telefon și aștept să văd ce spun medicii după aceste investigații. El nu mai filmează de ani de zile, nu mai joacă teatru… Oamenii cumva exagerează. Sigur că și eu sunt foarte îngrijorată…”, spunea atunci soția lui Valentin Uritescu pentru FANATIK.

Valentin Uritescu locuia într-un centru specializat

Actorul Valentin Uritescu era internat de mai bine de doi ani într-un complex în care avea parte de tratament și de ajutor specializat. Soția actorului declara în urmă cu câteva zile că actorul avea condiții foarte bune. ”De doi ani de zile stă aici, poate mai mult. Arată foarte bine. E mai bine ca la hotel. Acolo l-am trimis, pentru că merită să stea într-un loc bun, unde este îngrijit! Și azi, pentru că s-a simțit rău, a fost transportat la un spital privat pentru investigații, așa cum v-am spus deja. Nu m-am mai dus în vizită la el, aștept vești. Asta e tot!”, a mai declarat Valeria Uritescu.

Valeria Uritescu a declarat că actorul a fost la un pas sinucidere atunci când a aflat că are boala Parkinson. Cu toate astea, credința în Dumnezeu l-a ajutat să meargă mai departe și să învețe să trăiască cu această boală cumplită. “Timp de doi ani şi ceva am umblat pe la toţi doctorii. Am început cu un medic din Piatra Neamţ. ‘Ai Sindrom Extrapiramidal!’. Am venit acasă, m-am uitat în Dicţionarul Sănătăţii şi m-am îngrozit: o boală teribilă, degenerativă. Am stat 10 zile internat şi medicul mi-a spus: ‘Nu-i chiar Parkinson, dar e cam pe-acolo!’.Luam un medicament care are nişte reacţii secundare teribile. Îmi venea să mă sinucid. Când mergeam pe stradă şi vedeam un camion, îmi venea să intru în el. M-am dus la Icoana Maicii Domnului, am îngenuncheat şi am plâns. Apoi, am ridicat privirea către icoana lui Iisus Hristos: ‘Doamne, te rog ajută-mă, mai dă-mi cinci ani, să văd ce se alege din mine!’. Şi mi-a dat treizeci şi ceva de ani!”, a dezvăluit actorul Valentin Uritescu, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: