Redactia.ro
Home » Monden » Cine este fratele lui Theo Rose. Este zi de sărbătoare în familia artistei!

Cine este fratele lui Theo Rose. Este zi de sărbătoare în familia artistei!

GALERIE FOTO (2)

Pe Theo Rose o știe toată lumea, la fel și pe sora ei, Raluca Diaconu, cântăreață de muzică populară, dar puțini îl știu pe fratele artistei.

Theo Rose a devenit una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar în afara carierei muzicale care merge foarte bine, vedeta se poate mândri și cu o familie foarte frumoasă pe care o vizitează ori de câte ori are ocazia.

Cine este fratele lui Theo Rose. Este zi de sărbătoare în familia artistei!

Iar astăzi este zi de sărbătoare în familia lui Theo Rose. Fratele ei, Radu, a împlinit astăzi 32 de ani, iar artista a publicat fotografii și clipuri video cu el.

Theo Rose e cel mai mic copil al familiei Diaconu, căci cântăreața mai are o soră, pe Raluca, în vârstă de 35 de ani, însă artista are și un frate despre care nu a vorbit prea des. Radu e mai mare cu 8 ani decât ea, iar astăzi el își sărbătorește ziua de naștere.

Cântăreața a petrecut alături de toată familia acasă, acolo unde i-au organizat o mică petrecere fratelui lor. Cântăreața le-a făcut cunoștință fanilor cu bărbatul, căci până acum în lumina reflectoarelor a adus-o doar pe sora sa, de meserie și ea cântăreață.

Theo Rose, în relație cu nepotul lui Nea Marin

Despre Theo Rose se știe că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alex Leonte de mai mulți ani. El este nepotul lui Nea Marin, iar cântăreața l-a cunoscut chiar la un eveniment, acolo unde tânărul era dansator în trupa vedetei de la Antena 1.

Cântăreața povestea că s-a îndrăgostit pe loc de Alex Leonte și că imediat i-a captat atenția, astfel că ulterior s-au cunoscut mai bine, iar la scurt timp au început și relația, dar s-au mutat și împreună.

“Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: <vezi că e cu nevastă-sa!> El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a declarat Teo Rose în interviul online cu Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: