Redactia.ro
Home » Știri » Cine este fratele Patriarhului Daniel? Scandal uriaş în familia Prefericitului, după ce ruda sa a anunţat că va deveni catolic

Cine este fratele Patriarhului Daniel? Scandal uriaş în familia Prefericitului, după ce ruda sa a anunţat că va deveni catolic

Fratele Patriarhului Daniel

Este scandal în familia Patriarhului Daniel, după ce fratele acestuia, Gheorghe Ciobotea, a făcut afirmații grave la adresa înaltului prelat. Mai mult, acesta a spus că se va converti din cauza fratelui său.

Fratele Patriarhului Daniel, foc și pară. Gheorghe Ciobotea face acuzații grave

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române este acuzat de fratele său, Gheorghe Ciobotea, de multe lucruri. Astfel, acesta spune că Patriarhul a falsificat actele de proprietate după moarte părinților săi, iar el și familia lui au fost aruncați în stradă, pentru că pământul a fost donat în întregime Bisericii.

“La moartea părinților noștri, Patriarhul a falsificat actele și a donat pământul și casa mea Bisericii Ortodoxe. Eu, nevasta mea și copilașii mei am fost aruncați în stradă”, a declarat Gheorghe Ciobotea, Adevărul.

De ce este acuzat Patriarhul Daniel. Ce spune fratele acestuia

Mai mult, Gheorghe Ciobotea spune că Patriarhul Daniel nu a dorit să își ajute nepoții să aibă o viață mai bună, atunci când l-a rugat să îi angajeze pe băieți la construirea unei mănăstiri din sat.

“Daniel nu mai este fratele meu. Eram în stare să ucid pentru el, dar acum să nu îl mai văd în față ochilor. L-am rugat să își salveze nepoții de la oierit și să ii angajeze în construcții la mănăstirea de la noi din sat. Nu a vrut. Vă întreb dacă așa se comportă un frate”, adaugă Gheorghe Ciobotea.

Fratele Patriarhului Daniel spune că el vrea chiar să se convertească la catolicism, din cauza fratelui său și a felului în care se comportă. Astfel, Gheorghe Ciobotea este decis să renunțe la ortodoxie.

“Sunt sătul de morala ortodoxă făcută de cel care mi-a fost frate. Dacă asta e învățătura ortodoxă, atunci eu renunț la ea. La noi în sat se ridică o biserica catolică și o să mă mut la ei”, conchide fratele Patriarhului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: