Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador. Manelistul vrea să o uite

Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador. Manelistul vrea să o uite

Jador a mărturisit în emisiunea Survivor România că venit în Republica Dominicană pentru a o uita pe fosta sa iubită, Georgiana. Dezvăluirea artistului a stârnit uimire, deoarece mulți fani ai săi știau că fosta sa parteneră a fost Ella, de la ”Puterea Dragostei.” Totuși, cine este Georgiana?

Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador

Georgiana este fata care pare că i-a frânt inima lui Jador. Cântărețul de manele a mărturisit acest lucru în emisiunea ”Survivor România”, unde a dezvăluit și că a decis să plece din țară, în Republica Dominicană, pentru a o uita pe Georgiana. Cine, așadar, Georgiana și cu ce se ocupă?

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, i-a spus Jador, Amnei, la Survivor România. 

Jador: ”Georgiana este iubirea vieții mele”

Jador a precizat, de altfel, că Georgiana va rămâne iubita vieții sale și că toată viața o va iubi. Mai mult, dacă va avea acum, mereu va fi dispus să se împace cu ea, chiar i-a compus și o melodie. Cântărețul recunoaște că el a înșelat-o în repetate rânduri, în timp ce Georgiana niciodată.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea” , i s-a mai destăinuit Jador, Amnei, în cadrul competiției.

Încă din perioada când Jador era la ”Puterea Dragostei”, se vehicula despre Georgiana că ar fi fost iubita lui și că îl aștepta acasă, deși el părea că vrea o relație cu Ella. Artistul a negat mereu că are o relație cu ea. Apropiați din anturajul artistului spun că oricât de multe femei ar avea Jador în viața sa, se va căsători, în final, tot cu Georgiana.

„A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el. Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: