Redactia.ro
Home » Știri » Cine este ginerele lui Gigi Becali. Cum a ajuns unul ca el în cercul Teodorei

Cine este ginerele lui Gigi Becali. Cum a ajuns unul ca el în cercul Teodorei

Cine este ginerele lui Gigi Becali. Cum a ajuns unul ca el în cercul Teodorei

Gigi Becali are toate motivele să fie un tată împlinit. Teodora, fiica sa, i-a adus acasă un bărbat exact așa cum își dorea el.

Cine este ginerele lui Gigi Becali

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali la începutul anului.

Teodora și Mihai Mincu s-au cununat civil joi, 10.10, iar ceremonia s-a ținut într-un hotel de lux, relatează playtech.ro. Printre invitați s-au numărat și Giovani Becali, Teia Sponte, Lucian Becali și Gabriela Firea. Gigi Becali a făcut un gest de-a dreptul impresionant pentru copiii săi. Pentru că formația preferată a lui Gigi Becali trebuia să cânte la o altă nuntă, patronul FCSB le-a oferit celor doi tineri o sumă impresionantă de bani pentru a renunța la contract, iar artiștii au fost plătiți regește să cânte la nunta fiicei lui. Lucru pe care nu și-l permite oricine.

Citește și: Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit civil astăzi. Ce rochie a îmbrăcat

Mihai Mincu, probleme cu legea

Ginerele latifundiarului din Pipera, Mihai Teodor Mincu, a fost condamnat penal pentru contrafacere de mărfuri, cu doar câteva luni înaiante de marele eveniment. Pe data de 1 martie, mai multe branduri celebre printre care Chanel, Dior sau Cartier, l-au dat în judecată pe ginerele patronului de la FCSB. Sentința instanței a fost plata unei amenzi de 4.500 de lei, confiscarea tuturor bunurilor contestate și plata cheltuielilor de judecată, conform cancan.ro .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: