Redactia.ro
Home » Monden » Cine este ginerele lui Gigi Becali. El este bărbatul cu care Teodora Becali are un copil

Cine este ginerele lui Gigi Becali. El este bărbatul cu care Teodora Becali are un copil

sot teodora becali

Toți s-au uitat la nunta de milioane pe care Gigi Becali i-a organizat fiicei sale Teodora, anul trecut. Puțini îl știu, însă, pe ginerele lui Gigi Becali. Cine este, așadar, Mihai Mincu, cu ce se ocupă și din ce familie provine.

Cine este ginerele lui Gigi Becali

Mihai Mincu a intrat în familia latifundiarului din Pipera în toamna anului 2019, când s-a căsătorit cu Teodora. Nunta a fost una cu fast, iar Gigi Becali s-a arătat încântat de alegerea fiicei sale mari, numindu-l pe Mihai drept „un băiat așa cum îmi place mie”: „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, afirma pe atunci Gigi Becali.

El este bărbatul cu care Teodora are un copil

Mihai era, însă, cunoscut de dinainte de căsătoria cu Teodora. Acesta a apărut în presă și cu alte ocazii, dat fiind faptul că e un tânăr cu o situație materială bună, care provine dintr-o familie cu renume. Din 2017, acesta se ocupă cu comerțul cu ceai și cafea și deține o afacere în domeniul retail . Mai mult de atât, de curând, și-a deschis o firmă care are ca obiect de activitate fabricarea de parfumuri și cosmetice.

Anul acesta, Gigi Becali a devenit bunic. Fiica lui, Teodora, i-a dat naștere unei fetițe perfect sănătoasă. „A avut 3,900 kg. Eu doar va pot spune ca de azi la 8 am fost la biserica şi până când a născut am fost în emoţii şi lacrimi. Fata e sănătoasă si copilul e sănătos”, a mai spus Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: