Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali a făcut spectacol la nunta fiicei sale. Milionarul a umilit o femeie în fața tuturor invitaților

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta fiicei sale. Milionarul a umilit o femeie în fața tuturor invitaților

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta fiicei sale. Milionarul a umilit o femeie în fața tuturor invitaților

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta fiicei sale.. Omul de afaceri, Gigi Becali a comis-o la nunta fiicei sale, Teodora. Ca de obicei, milionarul a aruncat cu bani în lăutari, la chelneri dar spre final a cam făcut-o de oaie.

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta fiicei sale. Milionarul a umilit o femeie în fața tuturor invitaților

Patronul FCSB s-a distrat și a făcut spectacol la nunta fiicei sale, Teodora. Milionarul a dansat în stilul deja cunoscut, iar toate privirile au fost țintite asupra lui. Acesta a aruncat cu banii pe unde apuca, iar după ce a rămas fără, Gigi Becali a desfăcut plicurile în care invitații își lăsaseră darul.

Potrivit Ciao.ro, Gigi Becali se pare că a cam dat-o în bară la finalul nunții. Spre dimineață, chiar dacă știa că este filmat din toate unghiurile,Gigi Becali a umilit o femeie în fața tuturor invitaților.

Gigi Becali a umilit o femeie la nunta fiicei sale

Ca de obicei, Gigi Becali îi răsplătește pe cei care își fac treaba bine, iar la finalul nunții, acesta a strâns toți chelnerii și le-a împărțit câte 200 de euro pentru că au avut grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic. Becali le-a dat tuturor bani, mai puțin unei femei. Milionarul a refuzat să-i ofere bani unei femei, pentru că a fost deranjat de gestul ei. Aceasta ar fi dat cu aspiratorul în timp ce unii invitați încă dansau, iar această grabă la enervat pe milionar.

Ulterior, patronul FCSB și-a dat seama că a greșit și s-a dus la femeie și a răsplătit-o cu aceeași sumă.

Nunta anului 2019

Sâmbătă, Theodora și Mihai și-au reînnoit jurămintele. Petrecerea de cununie a avut loc la Palatul Snagov. Personalități importante au fost prezente la nunta anului 2019. Mirii, se pare că au câștigat o sumă fenomenală într-o singură noapte, Anamaria Prodan le-a dăruit peste 10.000 de euro.

De asemenea, invitați precum Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrenbenciuc, au fost doar cățiva dintre marele personalități care au dăruit sume colosale. Să nu mai spunem de Gigi Becali, care a plătit absolut tot, cam o jumătate de milion de euro. Potrivit sursei citate, mirii au adunat aproximativ 600.000 de euro, și încă mai aveau plicuri de desfăcut.

Naşii, cuplului au fost fiica lui Teia Sponte şi soţul acesteia. Marii absenți de la biserică au fost verii omului de afaceri, Victor și Giovanni Becali. Aceștia au fost dimineața la reședința latifundiarului , dar au ajuns seara la petrecere.

Citeste si:Ultima fotografie cu Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița slăbise drastic

Loading...