Redactia.ro
Home » Știri » Cine este interlopul Florian Tudor, zis Rechinul și capturat de autoritățile din Mexic

Cine este interlopul Florian Tudor, zis Rechinul și capturat de autoritățile din Mexic

Interlopul român, Florian Tudor, poreclit Rechinul, a fost arestat, vineri, în Mexic și urmează a fi extrădat. El era stabilit în Cancun și de mai bine de doi ani era căutat de FBI și DIICOT.Cine este, mai exact, Florian Tudor.

Cine este interlopul Florian Tudor, zis Rechinul și capturat de autoritățile din Mexic

Florian Tudor este originar din Craiova și coordona în Mexic un grup de crimă organizată. Grupul era proteja  de o rețea de politicieni din Mexic, însă înainte de a fi de temut peste hotare, Florian Tudor își începuse cariera infracțională în România, potrivit Digi 24.

„La data de 27.05.2021, autoritățile judiciare din Mexic, Fiscalia General de la Republica, au efectuat o acțiune de punere în executare a unui mandat internațional de arestare emis de către autoritățile judiciare din România, pe numele respectivului inculpat, în prezent, acesta aflându-se în custodia autorităților mexicane, în cadrul procedurii de extrădare inițiate de către autoritățile române”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

La începutul anilor 2000, Florian Tudor deținea un magazin mic din centrul Craiovei unde vindea ochelari și brichete. El mai obișnuia și să încarce brichetele rămase fără gaz ale oltenilor. Încă de pe atunci Florian Tudor a prins patima clonării cardurilor. Cum România este o țară săracă, Florian Tudor a ales să plece în străinătate pentru a-și pune planurile în aplicare. Mai întâi în Italia, apoi în Olanda. Aici a fost arestat și condamnat. În închisoare, Florian Tudor s-a împrietenit cu cu mai mulți mexicani care i-au deschis interesul despre cum să cloneze carduri în zona lor. Așa că, după ce a ieșit din penitenciar, Florian Tudor a plecat direct în Cancun. Aici și-a făcut o întreagă rețea de clonare a cardurilor.

Banii pe care îi câștiga de pe urma grupului infracțional, Florian Tudor îi investea în proprietăți de lux. Concret, și-a cumpărat mai multe imobile în zone de vis ale: Mexicului, în Statele Unite, Indonezia și chiar Bali. Totodată, în Craiova a construit nu mai puțin de șase blocuri.

Florian Tudor și grupul său au instalat bancomate capcanăla malul Mării Caraibelor

Autoritățile mexicane l-au denumit pe Florian Tudor și grupul acestuia: ”Gangsterii de pe Riviera Maya” după regiunea în care operau. La malul Mării Caraibelor, au instalat în jur de o sută de bancomate capcană, între localităţile Cancun şi Tulum, dar şi în alte zone turistice din ţara latino-americană. Așa au golit cardurile a milioane de oameni. Dar, cum făceau clonarea lor? Se intervenea la bancomate printr-un hardware, Instacash. ”Rechinul„ și grupul lui, instalau un dispozitiv în bancomate, care transfera informațiile cardului de credit și de debit prin Bluetooth către un telefon mobil.

De ce i se spune lui Florian Tudor ”Rechinul”

La sfârșitul lunii martie, acesta a spus pentru jurnaliștii americani că nu știe de unde a primit această poreclă. Nu a recunoscut faptul că ar conduce un grup mafiot.

„Nu sunt liderul unei mafii, nimeni nu-mi spune Rechinul, porecla a fost inventată pentru a crea o fantezie. Eu nu sunt liderul niciunei mafii. Nu cunosc nicio persoană din rândul Mafiei. Executivul de la București a emis un mandat de arestare împotriva mea și m-a inclus pe lista celor mai căutați oameni. Totul e o minciună” a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: