Redactia.ro
Home » Știri » Autoritățile sunt în alertă! Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară

Autoritățile sunt în alertă! Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară

GALERIE FOTO (4) Autoritățile sunt în alertă! Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară

Trupul neînsuflețit al interopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară luni, 8 martie, în jurul orei 20:30, cu un zbor cargo. Polițiștii din Ilfov și din Capitală sunt în alertă maximă, în condițiile în care surse din lumea interlopă vorbesc despre un priveghi și o înmormântare la care vor veni sute de persoane.

Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară

Interlopul Aurel Trandafir, cunoscut ca Aly Sadoveanu, din Chitila, a fost ucis în seara zilei de 24 ianuarie, la Los Angeles, iar luni, 8 martie, a fost adus în țară, urmând a fi înmormântat. Florin Răducanu care l-a împușcat pe Sadoveanu la data de 24 ianuarie, a reușit să fugă, iar autoritățile americane au pus pe capul său o recompensă în valoare de nu mai puțin de un milion de dolari.

Repatrierea pe calea aerului i-a costat pe cei din familia Sadoveanu în jur de 30.000 de dolari. Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu a fost dus la casa acestuia din Chitila, județul Ilfov. Încă de duminică, la domiciliul lui Sadoveanu erau deja prezente mai multe persoane și lăutari cunoscuți.

Autoritățile sunt în alertă! Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară

Sute de persoane de etnie rromă au participat, fără respectarea legilor impuse de pandemie, la priveghiul din Chitila, al interlopului împușcat în cap și repatriat pentru a fi îngropat. Polițiștii au permis ca sutele de persoane să se adune la casa decedatului, unde nu s-au respectat nici purtarea măștii, nici distanțarea socială. Singura grijă a forțelor de ordine a fost fluidizarea traficului, pentru ca interlopii care au participat la eveniment să poată ajunge la locația vizată.

Poliția e în alertă fiindcă se așteaptă la o înmormântare asemănătoare cu cea a lui Emi Pian. La priveghiul lui Emi Pian, mort anul trecut după un conflict iscat după o partidă de barbut, rudele și prietenii acestuia au ignorat regulile impuse de pandemie, iar conducerea Poliției Române a ajuns să negocieze cu interlopii detaliile înmormântării.

Când va fi înmormântat liderul clanului Sadoveanu

Surse apropiate familiei lui Aly Sadoveanu au dezvăluit pentru fanatik.ro că înmormântarea interlopului va avea loc peste trei zile. Familia a fost nevoită să plătească pentru repatrierea pe calea aerului aproximativ 30.000 de dolari. Având în vedere că la priveghi sunt așteptate sute de persoane, atât polițiștii din Capitală, cât și cei de pe raza județului Ilfov au intrat în alertă.

La casa lui Sadoveanu din Chitila, județul Ilfov, unde a fost adus trupul său neînsuflețit, zeci de persoane, printre care și lăutari cunoscuți, îl așteptau încă de duminică. Aly Sadoveanu a fost împușcat în cap de un membru al grupării rivale, în urma unei neînțelegeri provocate de împărțirea sumei de 200.000 de dolari pe care o obținuseră împreună.

Autoritățile sunt în alertă! Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară

Execuția în stil mafiot a avut loc în plină, zi, pe o stradă din Anaheim, California și a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Din imagini se poate observa cum cei doi discută prin gard, iar la un moment dat Florin Andronache, alias Florin Americanu, un buzoian cu trecut infracțional „stabilit” de ani buni peste Ocean, scoate pistolul și îl lovește peste față pe interlop.

Deși prezenta semne vitale în momentul în care echipajele medicale au ajuns la fața locului, leziunile suferite s-au dovedit a-i fi fatale interlopului. Acesta s-a stins pe patul de spital, la scurt timp după nefericitul incident.

Autoritățile sunt în alertă! Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară

Cei doi erau atât de apropiați încât se adresau unul altuia cu apelativul „cumetre” și reușiseră să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie. Ba chiar aveau propria lor afacere, prin intermediul căreia trimiteau în țară o parte din banii câștigați profitând de naivitatea americanilor.

Cunoscut drept lider al clanului Sadoveanu, care controla zona Chitila din județul Ilfov, Aurel Trandafir se afla în Statele Unite încă din 2018, când instanțele din România l-au condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: