Redactia.ro
Home » Monden » Un interlop susține că i-a pregătit „cocaină la bong” lui Smiley. Declarațiile șocante făcute de acesta

Un interlop susține că i-a pregătit „cocaină la bong” lui Smiley. Declarațiile șocante făcute de acesta

Un interlop susține că i-a pregătit _cocaină la bong_ lui Smiley

Un interlop susține că i-a pregătit „cocaină la bong” lui Smiley. Dezvăluiri șocante făcute de un interlop din București. Acesta susține cu stupoare că i-ar fi dat droguri lui Smiley într-un club din Capitală. Această declarație a fost surprinsă de DIICOT, după ce au instalat o cameră în apartamentul interlopului Lucian Boncu.

Un interlop susține că i-a pregătit „cocaină la bong” lui Smiley. Declarațiile șocante făcute de acesta

Un interlop susține că i-a pregătit „cocaină la bong” lui Smiley. Deși Smiley trăieste cea mai frumoasă perioadă din viața sa, o dezvăluire șocantă făcută de un interlop din Capitală, s-ar putea să-i strice buna dispoziție. Lucian Boncu, un interlop din București a făcut dezvăluiri șocante despre legătura lui cu Smiley. O cameră instalată de DIICOT în apartamentului din Giroc al lui Boncu a surprins momentul în care acesta povestea cum a făcut o greșeală foarte mare, după ce s-a dus în clubul Loft, din București și a vrut să-i arate unui prieten de-al lui cum se consumă droguri, iar în acel local se afla și Smiley.

Astfel, interlopul ar fi spus că artistul ar fi fost curios să vadă ce i-a pregătit. „I-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă (…) Am stat, pe ceas, trei minute”, a spus Boncu. Persoana căruia îi povestea l-a sfătuit să vorbească mai încet, că geamul era deschis, dar interlopul a spus nepăsător că „a fost acum doi ani”. Potrivit Cancan.ro, autoritățile au decis să instaleze camere de luat vederi în apartamentul interlopului, în timp ce investiga dosarul de trafic de cocaină în care el a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane.

Smiley probleme cu legea

În urmă cu șase luni, iubitul Ginei Pistol a avut probleme cu legea, după ce acesta a fost testat antidrog și amendat pentru depășirea vitezei legale pe Autostrada Soarelui. Poliția a organizat la acea vreme o acțiune pe Autostrada Soarelui, în cadrul căreia au oprit 54 de șoferi care au depășit regimul legal de viteză. Printre ei s-a aflat și Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria. Artistul a fost amendat pentru depășirea vitezei, fiind verificat și cu aparatul antidrog, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, artistul a recunoscut că a greșit pentru că a depășit viteza legală pe autostradă cu 25km/h. „Aş vrea să aflaţi asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliţia Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieşit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depăşit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, aşa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toţi să faceţi pentru siguranţa, normalitatea şi liniştea noastră a tuturor”, a scris Smiley pe Facebook.

Nici Poliția Română nu s-a lăsat mai prejos. Într-un ton amuzant, cei care se ocupă de administrarea paginii de Facebook a Ministerului de Interne, i-au răspuns printr-un comentariu artistului. „Dragă Smiley, greşeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca şi amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poţi plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Priveşte partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul (referire la piesa «Pierdut buletin» a lui Smiley – n.r.)”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: