Redactia.ro
Home » Monden » „Aș vrea să aflați asta de la mine”. Smiley, testat cu aparatul anti-drog pe Autostrada Soarelui

„Aș vrea să aflați asta de la mine”. Smiley, testat cu aparatul anti-drog pe Autostrada Soarelui

GALERIE FOTO (2) Smiley

Smiley a fost amendat de Poliție pentru că a depășit viteza legală, în timp ce se afla în drum spre mare, alături de iubita lui, Gina Pistol. Oamenii legii au avut o acțiune de control pe acel tronson de drum, iar 25 de șoferi că căzut în plasă, pentru că au fost prinși când au încălcat legea.

Smiley și Gina Pistol, opriți de Poliție în drum spre mare

Cântărețul nu numai că a fost prins în timp ce rula cu 153 de km/h, lucru pentru care a primit o amendă consistentă, de 580 de lei, dar a fost testat și cu aparatul anti-drog. Acest test l-a trecut cu brio, după cum mărturisește chiar el, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Smiley mergea spre mare alături de iubita sa, Gina Pistol, despre care s-a anunțat miercuri că este însărcinată cu primul lor copil, informație care nu a fost, însă confirmată de niciunul dintre cei doi până la acest moment.

Smiley și-a cerut scuze pe pagina lui de Facebook, unde a povestit întâmplarea, pentru că a dat un exemplu de comportament negativ.

Smiley, amendat pentru viteză de Poliția Română

„Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a povestit cântărețul pe Facebook.

Postarea a fost foarte comentată, iar inclusiv Ministerul Afacerilor Interne a comentat cu pagina oficială de Facebook, într-o notă amuzantă.

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”, a scris MAI la postarea făcută de cântăreț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: