Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Gina Pistol în casă, toată ziua? Smiley a dat-o de gol

Ce face Gina Pistol în casă, toată ziua? Smiley a dat-o de gol

Ce face Gina Pistol în casă, toată ziua? Smiley a dat-o de gol

Smiley a dat-o de gol pe iubita sa! Ce face Gina Pistol în casă toată ziua și cum își petrece timpul acum, de când este însărcinată. 

Ce face Gina Pistol în casă, toată ziua

De când Gina și Smiley nu se mai ascund și au mărturisit că sunt un cuplu, cei doi se filmeză des împreună. Nu de puține ori, cunoscutul cuplu a apărut pe rețelele de socializare împreună.

Ce face Gina Pistol în casă, toată ziua? Statul în casă cu un artist poate să fie foarte molipsitor. Acest lucru s-a întâmplat și cu Gina Pistol, care, fiind foarte mult în preajma lui Smiley, aceasta a început să fredoneze des muzică. Mai mult, blondina a fost prezentă la multe reality-uri unde în timpul muncii depuse fredona de zor, semn că o relaxează și îi place să cânte, mai ales că în trecut a luat cursuri de canto chiar la școala de muzică a Crinei Mardare.

Mulți se întreabă de ce nu apare o piesă de dragoste care să fie inspirată chiar din viața reală, iar moderatorul de la „Românii au talent” a declarat că iubita sa are voce și că are o ureche muzicală chiar foarte bună.

”Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a detaliat colegul de platou al lui Pavel Bartoș.

Ce își mai dorește Smiley de la anul 2021?

Ce face Gina Pistol în casă, toată ziua? Întrebat ce își dorește de la anul special în care se va naște fetița lui, Smiley a spus că vrea să transforme sentimentele, prin muzică, în emoţii de tot felul pentru cei care ascultă.

”Deşi încerc, cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea. Dar, abia aştept. Sunt pregătit pentru tot ce urmează sau, cel puţin, încerc să fiu. Sper să ies pe plus la evaluarea de un an.

Să pot să întorc în jurul meu tot binele pe care simt că îl trăiesc, să transform sentimentele mele, prin muzică, în emoţii de tot felul pentru cei care ascultă şi să pot pune reflectorul pe toţi oamenii talentaţi de la HaHaHa Production. Sunt atât de mulţi, de tineri şi de tari, încât îmi vine să strig în gura mare lumii să se uite către ei, că merită. Dar va face asta muzica lor pentru mine. Pe lângă asta, îmi doresc ca lumea mea să fie bine, iar oamenii toţi să fie sănătoşi, liniştiţi şi optimişti”, a declarat Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: