Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns Gina Pistol să pozeze în Playboy! Viața vedetei s-a schimbat complet

Cum a ajuns Gina Pistol să pozeze în Playboy! Viața vedetei s-a schimbat complet

GALERIE FOTO (4) Gina Pistol, despre lipsurile din copilarie

Gina Pistol trăiește acum o viață perfectă și de invidiat, însă puțini sunt cei care știu cum a ajuns vedeta să fie cunoscută în showbizul românesc. 

Cum a ajuns Gina Pistol să pozeze în Playboy

Gina Pistol este una dintre cele mai sexy femei din televiziune. Prezentatoarea TV a știut să profite de oportunități, iar în momentul în care a ajuns sus a reușit să se facă plăcută de public și să rămână în topul preferințelor telespectatorilor.

Deși este în televiziune de mulți ani, Gina a muncit mult pentru cariera pe care o are acum. Aceasta a făcut compromisuri și a renunțat la multe lucruri din viața ei pentru a fi acum fericită și împlinită. De trei ani, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley, cei doi formând unul dintre cele mai solide cupluri.

Cum a ajuns Gina Pistol să pozeze în Playboy! Viața vedetei s-a schimbat complet

Cum a ajuns Gina Pistol să pozeze în Playboy! Gina Pistol a folosit ca rampă de lansare un pictorial din revista Playboy. Fotografiile cu ea nud i-au adus succesul mult așteptat, pentru că după aparițiile incendiare, ofertele au curs lanț. Viața frumoasei prezentatoare s-a schimbat la vârsta de 19 ani, pe vremea când aceasta nu cunoștea celebritatea.

În iarna anului 2000 viața i s-a schimbat complet. Pe vremea aceea, iubita lui Smiley lucra într-un magazin de articole sportive din Capitală. Gina Pistol a fost remarcată la magazin de unul dintre clienți. Acesta avea relații printre oficialii Playboy România, așa că i-a făcut Ginei o ofertă de nerefuzat.

Cum a ajuns Gina Pistol să pozeze în Playboy! Ședința foto realizată de Gina Pistol a fost cu adevărat spectaculoasă, iar de atunci viața acesteia s-a schimbat complet. Ofertele în lumea televiziunii au început să apară, iar de atunci, blondina a reușit să devină unul dintre cele mai îndrăgite personaje din televiziune.

Acum, aceasta este prezentatoare la emisiune culinară ”Chefi la cuțite”, dar face parte și din proiectul fenomen de la Antena 1, intitulat Asia Express.

Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre relația cu Smiley

Gina și Smiley sunt împreună de mai bine de trei ani, însă au ținut relația ascunsă mult timp. Cei doi s-au afișat împreună în perioada de izolare, când au și făcut câteva clipuri pe care le-au postat în mediul online. La scurt timp, prezentatoarea TV a vorbit despre relația cu artistul.

”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a mărturisit Gina Pistol.

Cum a ajuns Gina Pistol să pozeze în Playboy! Mai mult, se pare că relația dintre cei doi a mers foarte bine, astfel că, acum Smiley și Gina se pregătesc să devină părinți.

”Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie”, au dezvăluit surse apropiate cuplului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: