Redactia.ro
Home » TV » Cine este Ioan Telechi, concurentul care primeşte cea mai mare finanţare din istoria emisiunii „Imperiul leilor”, de la Pro TV

Cine este Ioan Telechi, concurentul care primeşte cea mai mare finanţare din istoria emisiunii „Imperiul leilor”, de la Pro TV

I-a dat pe juraţi pe spate. A venit la „Imperiul leilor” c-o idee inovatoare şi a dat marea lovitură. A obţinut cea mai mare sumă din istoria emisiunii.

Doar procentul din afacere a fost ai mare decât şi-a dorit el iniţial, dar acceptat şi aşa.

Ioan Telechi a venit cu un sistem de climatizare PRO LIFE TECH

Ioan Telechi a brevetat și patentat, în anul 2017, un sistem de climatizare PRO LIFE TECH total diferit de cel existent: consumul de energie este mult mai mic și este 100% ecologic, deoarece nu folosește niciun tip de gaz. La Imperiul Leilor a cerut 1.250.000 de euro pentru 20% din afacerea sa.

Şi-a folosit invenţia pe piața automobilă, iar următorul pas este să între pe piața climatizarii de locuințe și siteme industriale de răcire .

Domnul Ioan, sunteți extraordinar de bun! Ce tare că în 2023, un român, are o invenție patentată după care fiecare producător de frigorifice ar trebui să tânjească”, a spus Daniel Mischie.

Investitorii au fost impresionaţi.

„Ne-ați șocat cu invenția dumneavoastră și ne motivează să vă facem o ofertă. Toți vă propunem 1.250.000 de euro pentru 40% din compania dumneavoastră”, a spus Daniel Mischie.

Imediat, Ioan Telechi a dat răspunsul: „Accept oferta voastră, dar cu o singură condiție. Contractul se va semna când voi avea contractul cu firma aceasta ca să pot asigura un viitor al produsului”.

Cine este Ioan Telechi

Ioan Telechi este originar din orașul Bocșa, Caraș- Severin, și a lucrat 3 ani ca mecanic – lăcătuș de revizie în Gara de Nord Timișoara, apoi angajat la șantierul Recons Reșița ca șef de șantier.

Dominând în totalitate sistemul pe care l-am prezentat și având ședințe de prezentare a sistemului în trecut, nu cred că a trebuit să mă pregătesc mult pentru a le prezenta Leilor.

Faptul că sunt plecat de 23 de ani din România m-a făcut să am avut emoții că nu îmi voi găsi cuvintele și cu asta să fac mai dificilă prezentarea produsului”, a zis Ioan Telechi în click.

În anul 2017 a brevetat și patentat un nou sistem de climatizare, Pro Life Tech, total diferit de cel existent, pe lângă faptul că al său consum de energie este mult mai mic, mai are avantajul că este 100% ecologic, deoarece nu folosește niciun tip de gaz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: