Redactia.ro
Home » Homepage » Cine este Ioana, fiica răposatului profesor Gheorghe Mencinicopschi

Cine este Ioana, fiica răposatului profesor Gheorghe Mencinicopschi

Cine este Ioana, fiica răposatului profesor Gheorghe Mencinicopschi

Iată cine este Ioana, fiica răposatului profesor Gheorghe Mencinicopschi, ce anume credea ea despre condamnarea la închisoare a tatălui ei și cum decurgeau vizitele ei acolo, cât timp tatăl a fost după gratii. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a murit recent, la vârsta de 73 de ani.

Cine este Ioana, fiica răposatului profesor Gheorghe Mencinicopschi

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a murit la vârsta de 73 de ani, de curând. Era internat într-un spital din București. Situația lui s-ar fi agravat în luna martie a anului trecut, atunci când profesorul se confrunta cu probleme serioase cu respirația. De atunci, el depindea de aparatul de oxigen, iar diagnosticul medical a fost fibroză pulmonară, conform Antena 3 CNN.

Fibroza pulmonară este o boală la fel de mortală precum cancerul. Tratamentul pe care medicii îl au la dispoziţie nu vindecă, ci doar ameliorează simptomele.

Aparițiile televizate ale Ioanei, fiica răposatului profesor, sunt rare. Ea a obținut, în urmă cu câțiva ani, titlul de doctor în agronomie, conform a1.ro, și a vorbit, pe atunci, despre condamnarea tatălui ei la închisoare. Ioana,  alături de mama ei, au fost invitate în 2014 în platoul emisiunii „Sinteza zilei” cu Mihai Gâdea, de la Antena 3. Chiar în acel an, profesorul a fost încarcerat în urma sentinței date de magistrați în dosarul ICA sau „Telepatia”.

La acea vreme, Ioana mărturisea că i-ar reproșa tatălui ei că s-a dedicat mult prea mult meseriei, dar se declara mândră de realizările lui.

„Daca i-aș reproșa ceva ar fi că s-a dedicat meseriei lui prea mult. Tata a făcut multe pentru români, s-au schimbat multe de când a făcut dezvăluiri despre alimentație, el a îndemnat lumea să se uite pe etichete, care produse sunt bune și care nu, cum să asocieze alimentele. Probabil a deranjat”, a răspuns Ioana Mencinicopschi.

O altă apariție a Ioanei Mencinicopschi a fost în emisiunea „Dincolo de Știri”. Ea a vorbit atunci despre vizitele pe care i le-a făcut tatălui în închisoare, la care a avut dreptul de trei ori pe săptămână.

„Din punct de vedere psihic, îi mulțumim lui Dumnezeu că este foarte puternic”, mai spunea tânăra, pe atunci.

„Timpul efectiv de vizită este de 70 de minute. Timpul trece mult prea repede când stăm acolo. Am vrea să stăm mai mult. Nu vrem nici să-l obosim. El acceptă această provocare ca o încercare venită din partea lui Dumnezeu”, a mărturisit fiica profesorului, la acel moment.

Singurele lucruri care îl mai alinau pe profesorul Mencinicopschi, în închisoare, erau rugăciunea și credința în Dumnezeu, a mai spus fiica lui, faptul că putea să meargă la biserică și să scrie, la biblioteca închisorii.

Cine este Ioana, fiica răposatului profesor Gheorghe Mencinicopschi
Foto: captură video „Dincolo de știri” / Youtube – Sustineti-l Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: