Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubita lui Codin Maticiuc. Cum arată femeia care l-a făcut tată FOTO

Cine este iubita lui Codin Maticiuc. Cum arată femeia care l-a făcut tată FOTO

GALERIE FOTO (2) Cine este iubita lui Codin Maticiuc. Cum arată femeia care l-a făcut tată FOTO

Codin Maticiuc este un personaj destul de cunoscut în showbizul românesc. Mai cu seamă acum când tocmai ce s-a lansat filmul „Miami Bici”, comedie produsă chiar de către el, alături de Matei Dima (Bromania). Mulți s-au întrebat, însă, cum arată femeia care l-a făcut tătic pe Codin. Ei bine, misterul a fost elucidat, iar o primă fotografie cu această a ieșit la iveală.

Cine este iubita lui Codin Maticiuc?

Un Don Juan de Dorobanți, Codin Maticiuc și-a etalat adesea cuceririle amoroase. Nu și pe ea, însă, pe femeia care l-a făcut tată. Femeia în cauză s-a ținut departe de lumea reflectoarelor, neavând treabă cu lumea showbizului românesc.

”Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă. (…) Îmi place de Codin, e drăguț și de la el am învățat engleza”, o descrie juniorul lui Codin, Mario.

Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc

Chiar dacă nu au apărut niciodată în public, Codin Maticiuc și-a făcut curajul și a făcut o fotografie cu ea publică pe rețelele de socializare. În imagine apare mama fetiței, dar și micuța Smaranda, care l-a împlinit pe Codin.

„Missing my girls back home” (n.r. Mi-e dor de fetele mele) a fost mesajul care a însoțit imaginea inedită în mediul online. Pesemne, iubita i-ar fi trimis o poză pe când Codin se afla la depărtare de ele, iar acesta a decis s-o publice pe Instagram.

Cine este iubita lui Codin Maticiuc
Ea este iubita lui Codin Maticiuc

Vorbind cu altă ocazie despre mama fetiței lui, Codin spunea că a ales-o tocmai pentru că i-a dăruit un copil. Mai mult de atât, acesta recunoștea că mai vrea copii și că… nu ia în calcul căsătoria. “Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc pentru revista VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini