Redactia.ro
Home » TV » Codin Maticiuc a devenit tată!

Codin Maticiuc a devenit tată!

Codin Maticiuc a devenit tată!

Codin Maticiuc a devenit ieri tatăl unei fetițe perfect sănatoasă. Proaspătul tătic s-a grăbit să dea vestea pe rețelele sociale. Iubita lui Codin Maticiuc a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care a umplut inimile de bucurie și a adus zâmbetul pe buzele întregii familii.

Codin Maticiuc a fost tot cel care a postat şi prima imagine cu mânuţa fetiţei lui pe reţelele sociale. Acesta s-a grăbit să împărtăşească cu prietenii şi fanii săi minunea care s-a petrecut în viața sa. Codin Maticiuc este în culmea fericirii. Acesta afăcut și o primă declarație, foarte emoționantă despre micuţa lui.

„Nu-ţi face griji, sunt aici. Sunt aici de mult. Te aşteptam”, este mesajul transmis de Codin Maticiuc imediat după ce a devenit pentru prima dată tată.

Micuța se va numi Smaranda

Iubita lui Codin Maticiuc a născut în Miami și totul a decurs bine. Codin Maticiuc a anunțat și ce nume va purta fetița lui. Micuța se va numi Smaranda, la fel ca și bunica sa.

Tatăl fetiței, Codin Maticiuc a ales acest nume, motivând că de la vârsta de 23 de ani de când își dorește copii, vrea ca în cazul în care va avea o fetiță, aceasta să se numească la fel ca mama lui, pe care o iubește foarte mult.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a precizat Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, poreclit în trecut „Poponet”, era considerat „baiatu’ lu’ tata”, care-și innoia parcul de mașini de lux și iubitele precum alții sosetele. Se pare însă că acum Codin Maticiuc a renunțat la vechile sale obiceiuri și a devenit tată.

Codin Maticiuc are numele trecut pe cel puțin trei firme cu vechime în economia noastră de piață. El apare acționar alaturi de un veteran al spionajului romanesc, membru PRM.

Gina Pistol, Ana Maria Ferentz, Roxana (Trident si vedeta „Playboy”) sunt doar câteva dintre cele care s-au plimbat cu limuzinele lui Codin, între care un Mercedes SL Cabrio, verde metalizat (patru miliarde de lei), un Porsche Cayenne Turbo negru (patru miliarde lei), un Maseratti Spider argintiu, iar ultima, primită cadou de curand de la parinti, este un Ferrari 430 Cabrio, pe care s-a platit, in total, peste șapte miliarde și jumatate de lei.

Țatal lui Codin Maticiuc, Ion Maticiuc, este extrem de discret. Nu apare în topul celor mai bogați români, deși cifra de afaceri a tuturor firmelor sale depășește lejer 50 de milioane de dolari. Deține controlul in firme precum Metropolis Real Estate (afaceri imobiliare), grupul „Chematex”, „Automatica” SA, „Grivita” SA , „Investrom”, „TVM Invest”

Citește și: Toată lumea îl cunoaște pe Cabral, dar iată cum arată tatăl îndrăgitului prezentator

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: