Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubita lui George Simion? Liderul AUR vrea să se căsătorească anul viitor

Cine este iubita lui George Simion? Liderul AUR vrea să se căsătorească anul viitor

Cine este iubita lui George Simion

Cine este iubita lui George Simion? Se cunosc puține detalii despre liderul AUR, fiind extrem de discret cu viața sa personală. În cadrul unui interviu, George Simion a mărturisit că are o iubită și plănuiește să se căsătorească anul viitor. Politicianul a preferat să nu dezvăluite identitatea partenerei sale.

Cine este iubita lui George Simion? Liderul AUR vrea să se căsătorească anul viitor

Cine este iubita lui George Simion? Liderul AUR are 34 de ani și s-a născut în Focșani, județul Vrancea. George Simion a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr din București, urmând cursurile Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București, după care a făcut un masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în perioada 2008-2010, cu specializarea„Crimele comunismului”. În 2006 a devenit activ civic, organizând în Capitală un protest pentru susținerea români de la liceul „Gheorghe Asachi” din Chișinău.

Șase ani mai târziu organizează la Chișinău un marș comemorativ dedicat împlinirii a 200 de ani de la Anezarea Basarabiei de către Imperiul Țarist. George Simion a candidat independent la alegerile europarlamentare, sub sloganul „România Mare în Europa”. În ceea ce privește viața personală, politicianul a preferat să fie discret. Recent, George Simion a vorbit despre viața sa amoroasă. Conform acestuia are o iubită cu care plănuiește să se căsătorească anul viitor. Chiar și așa, George a preferat să nu dezvăluie numele iubitei sale. ”Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată. Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a spus George Simion.

Părinții săi nu au avut funcții publice, fiind oameni simpli cu vieți modeste. George Simion și-a făcut o carieră în politică, iar de un an de zile este un nume sonor în Parlament.

Tatăl lui George Simion a fost agresiv cu oamenii legii

Cu toată transparența de care a dat dovadă, politicianul nu a vorbit niciodată deschis despre familia sa. Totuși, se pare că există secrete despre care nimeni nu a știut. Potrivit Impact.ro, tatăl politicianului, Constantin Simion, în vârstă de 61 de ani, a fost implicat în două conflicte cu legea. Conform unor documente, bărbatul a agresat oamenii legii.

Se pare că tatăl lui George Simion ar fi bătut cinci polițiști, la interval de câteva luni. Primul scandal ar fi avut loc în septembrie 2016, atunci când a agresat doi polițiști de la secția 11, iar a doua oară, pe 15 aprilie 2017, atunci când tatăl politicianul a bătut trei polițiști de la Secția 13. Referitor la prima abatere, procurorul Silviu Ene, de la Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 3, a explicat că acesta se afla într-un bar din zona Pieței Albina din Capitală, devenind agresiv pentru că nu i s-a mai oferit băutură la bar, având în veedere că se afla într0-o stare de ebrietate. În 2017, bărbatul a fost reținut de poliție după ce o femeie de la Lidl a alertat autoritățile, în urma unei altercații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: