Redactia.ro
Home » TV » Cine este iubita lui Robi din Las Fierbinți. De ce nu se afișează cu ea

Cine este iubita lui Robi din Las Fierbinți. De ce nu se afișează cu ea

GALERIE FOTO (2) Leonid Doni

În serialul momentului Las Fierbinți, polițistul Robi, este unul dintre personajele cele mai simpatice ale peliculei.

Cel care i-a dat viață personajului este Leonid Dan, care deși în viața reală nu este o persoană vorbăreață, actorul a declarat cum a ajuns să joace în serialul Las Fierbinți, difuzat pe Protv.

Cine este soția lui Robi din Las Fierbinți. Cum arată și ce minune le-a dăruit viața

Fanii serialului „Las Fierbinți” l-au remarcat imediat pe polițistul Robi, care este un personaj simptic și plin de umor, iar cel care i-a dat viață acestui personaj este Leonid Doni.

Ei bine, în realitate, actorul este foarte timid, și s-a obișnuit atât de mult să fie strigat Robi pe stradă de către fani, încât atunci când este chemat Leonid i se pare foarte ciudat.

Leonid, în vârstă de 41 de ani este de loc din Chișinău, și a venit în București în 1996 pentru a face liceul de muzică, dar cu toate că nu are voce, spune actorul,a încercat totuși.

Înainte de a juca în Las Fierbinți, Leo a jucat în mai multe piese de teatru și scurt-metraje. Apoi a primit un rol în filmul „Nașa” și „Vine Poliția”.

Cine este iubita lui Leonid Doni?

Dacă Leo este recunoscut pe stradă și toată lumea îl strigă Robi, pe iubita sa nu o cunoaște nimeni.

Potrivit actorului, cei doi nu sunt căsătoriți, dar femeia cu care își împarte viața i-a dăruit doi băieți gemeni în vârstă de cinci ani.

Am o iubită, doi băieţi gemeni, de două luni jumătate. Am 37 de ani, iubita e româncă, nu e actriţă, e bugetară şi nu vrea să se expună şi să dau poze cu ea. Îmi văd de viaţa mea, nu-mi place să fac baie de mulţime prin mall-uri”, declara actorul într-un interviu.

Cel care a venit cu ideea acestui serial a fost chiar Leonid. Actorul a mărturisit că a vizionat un serial rusesc, iar atunci i-a venit ideea de a discuta cu Dragoș Buliga regizorul serialului Las Fierbinți, cu care a fost imediat de acord.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: