Redactia.ro
Home » TV » Umorul nu l-a părăsit nici în izolare pe actorul din Las Fierbinți. Celentano face show pe Internet

Umorul nu l-a părăsit nici în izolare pe actorul din Las Fierbinți. Celentano face show pe Internet

celentano din las fierbinti

Artiștii și actorii din România au fost nevoiți, ca toți ceilalți cetățeni, să-și oprească activitățile în plină pandemie de coronavirus. Fiecare s-a adaptat și speră ca situația în țară să se îndrepte cât de curând. Până atunci, însă, fiecare își distrează publicul așa cum știe. Actorul din Las Fierbinți, Adrian Văncică de exemplu, își ține fanii în priză cu filmulețe amuzante.

Celentano din Las Fierbinți face show pe Internet

Chiar dacă nu poate merge pe platoul de filmare al serialului „Las Fierbinți” ori nu poate susține spectacole de stand-up comedy, actorul nu și-a pierdut umorul. El postează fotografii și filmulețe din izolare, cu care își distrează publicul. Cel mai recent a fost un video în care își îndruma românii să-și… adapteze proverbele.

„Trebuie sa schimbam si proverbele! E proverbul ala tampit, cica nu lasa pe maine ce poti face azi. Dracu, de parca as avea multa treaba maine. ‘Vrei sa te barbieresti? Mai lasi o jumatate pentru maine! Trebuie sa-ti tai unghiile, pai esti tampit sa tai 20 de unghii? Nu! Tai frumos doua unghii, mai tai doua maine si inca doua, apoi treci la picioruse, e, si cand ajungi sa tai ultimele doua de la picioare … surpriza Au crescut unghiile de la primele degetele. Si te apuci iar ca sa ai dracu ceva de facut in fiecare zi!'”, a declarat Adrian Vancica la PRO TV.

View this post on Instagram

Se schimba lumea!!

A post shared by Adrian Văncică (@adrian_vancica) on

Ce meserie a avut Adrian Văncică înainte de rolul din „Las Fierbinți”

Acum e un actor și un scenarist cunoscut, însă Adrian Văncică a avut o altă profesie în tinerețe. La 25 de ani, actorul se afla în Coreea de Sud. “Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile.”, a mărturisit actorul.

Actorul a lucrat și-ntr-un parc de distracții imens, unde stătea deghizat ca Zorro. „ Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România.”, a povestit Adrian Văncică pentru Rock Fm, la emisiunea “Morning Glory”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: