Redactia.ro
Home » TV » Toți îl știu drept actor, însă Dorel din ”Las Fierbinți” a avut o altă profesie înainte de faimă

Toți îl știu drept actor, însă Dorel din ”Las Fierbinți” a avut o altă profesie înainte de faimă

Acum îl joacă pe Dorel din superproducția ”Las Fierbinți”, difuzată de PRO TV. Înainte, însă, toți îl știau grație altei ”profesii”. Povestea nebănuită a lui Mihai Rait și ascensiunea lui pe micile ecrane.

Ce făcea Dorel din „Las Fierbinți” înainte de ”Las Fierbinți”

Puțini știu că Mihai Rait a avut un start în viață total diferit față de mulți actori din București. Provenind de la țară, actorul s-a ocupat, mai întâi, de toate lucrurile specifice mediului în care trăia. Nici prin cap nu-i trecea că va ajunge, cândva, pe micile ecrane.

În adolescență, Mihai Rait a fost morar. Potrivit declarațiilor lui, actorul a avut o moară, afacere de care s-a ocupat îndeaproape. El câștiga bani frumoși, ba chiar era unul dintre ”avuții” satului, după cum povestește chiar el.

”Ca să nu plec în armată…”

„Am avut o moară, da. Tata voia să mă trimită în armată şi ca să nu plec în armată am depus dosarul la o postliceală.

Vineri am luat toate actele, m-am înscris la postliceală şi când a venit cu ordinul i-am zis: „Stai aşa că n-ai cum, vezi că eu sunt la şcoală, nu pot să plec în armată.“
A trebuit să stau trei ani să treacă armata, tata şi-a făcut o moară şi el lucrând prin ţară trebuia să se ocupe cineva de moară. Cine să se ocupe? „Eu! Eu sunt morar-şef!“, a povestit Dorel din ”Las Fierbinți”.

Relația specială cu Bobonete

Aparent, cei doi mari actori, care joacă rolul de frați, se cunosc de când erau mititei. Amândoi provenind din Slobozia, au fost colegi de școală.  „M-am născut în Slobozia de Ialomiţa, iar până în ‘89 am crescut la Constanţa şi apoi ne-am mutat la Hârşova, am făcut clasa a IV-a la Giurgeni, tot în Ialomiţa, de unde sunt ambii părinţi, unde l-am întâlnit şi pe Bobonete.

Cred că a fost cea mai frumoasă copilărie, acum se degradează lucrurile peste tot în ţară, nu mai e ce ştiam eu în copilărie nici la Giurgeni, nu mai sunt oamenii în primul rând.”, a spus Mihai Rait.

Citește și Alexandra Măceșanu, în catalogul clasei a X-a. De ce e încă elevă a liceului?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: