Redactia.ro
Home » TV » Cine este Lia Bugnar, partenera Mariei Buză la Asia Express sezonul 3

Cine este Lia Bugnar, partenera Mariei Buză la Asia Express sezonul 3

Cine este Lia Bugnar, partenera Mariei Buză la Asia Express sezonul 3

Cine este Lia Bugnar, o apariție nouă pe micile ecrane. Deși este o cunoscută scriitoare și actriță, puțini au văzut-o și la televizor. Iată că acum, la 50 de ani, își face și debutul la TV, concurând, alături de Maria Buză, la noul sezon Asia Express 2020.

Lia Bugnar este regizor, actriță și scenaristă. Este un om de cultură important în România, despre care toți colegii afirmă că e foarte talentată. Acum, se va remarca prin alte aptitudini, la show-ul de televiziune Asia Express. Ea concurează în echipă cu Maria Buză, pentru a câtiga marele premiu.

Cine este Lia Bugnar. Despre emoțiile Asia Express

„Eu am o vârstă copleşitoare, mă ia ameţeala când mă gândesc. Am 50 de ani. Teoretic, de acum încolo, mari surprize nu mă mai pot aştepta, de asta când a venit propunerea de a participa la acest reality-show mi s-a părut că nu am voie să refuz“, a declarat Lia.

„Când te trezești în cursă se activează în tine resurse care te ajută să faci lucruri pe care nu ai fi crezut vreodată ca ești capabil să le faci. Când te ia valul nu mai ai nici instinct de conservare, nici jenă și te duci ca nebunul. Ce mi se pare cel mai greu în această cursă, pentru toată lumea, este să nu te cerți cu partenerul”, a mai povestit Lia Bugnar.

Emisiunea va fi difuzată începându cu luna Februarie, la Antena 1. Dacă, înainte de a pleca la filmări, cele două aveau mari emoții, la întoarcere, lucrurile s-au schimbat:

„Nu ştiu ce se va mai întâmpla de acum încolo, dar pentru tot ce am trait până acum, pentru cât am râs, pentru ce oameni am cunoscut, eu aş fi dat bani să particip la Asia Express“, a mărturisit Lia.

Pe de altă parte, Maria Buză, recunoaște că a avut curajul să facă asta doar alături de prietena sa!

„Ei bine, diferenţa dintre noi două e că eu nu aş fi făcut niciodată asta“, a completat râzând Maria Buză.

Cine este Lia Bugnar. Cunoscută actriță și scenaristă

Lia Bugnar se numără printre cele mai cunoscute nume în peisajul teatral actual. Scrie teatru şi îşi regizează propriile texte, este o adevărată valoare pentru lumea artistică. Piesele ei se joacă de mulţi ani, cu mare succes. La Green Hours şi la Cafe Godot, la Teatrul Naţional din Bucureşti, la Teatrul Nottara, Teatrul „Radu Stanca“ din Sibiu, la Teatrul Metropolis şi pe scene din străinătate.

Din trupa ei fac parte nume cunoscute, printre care Marius Manole, Maria Obretin, Ilinca Manolache sau Andrei Huţuleac. Piesa scrisă și regizată de ea, „Felii“, a fost jucată cu mare succes de Ofelia Popii, la fel şi „Fata din curcubeu“, cu Tania Popa, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Printre piesele ei cele mai îndrăgite se numără „Noi 4“, câştigătoare a numeroase premii, „O piesă deşănţată“, „Două liniuţe“, „7 dintr-o lovitură“. Este, de asemenea, autoarea mai multor scenarii de film.

Citește și: Maria Buză revine în televiziune la Asia Express 3. Participă alături de Lia Bugnar

Cine este Lia Bugnar. Se iubeşte cu Anghel Damian, din «Vlad»

Puțini cunosc detalii despre viața ei personală. Înainte să devină dramaturg, a fost manechin. Copilăria ei nu a fost tocmai fericită!

‘Eram un copil care își punea cinci perechi de pantaloni pe el, de slab ce era și de ghinion ce i se părea treaba asta. Nu exista pe vremea aceea idolatrizarea a scheletului ambulant, tot violul psihic, în masă, care se întâmplă azi în media, nebunia asta cu manechinele și fotomodelele. Pe vremea mea erai nemâncată’, ceea ce în cazul meu era paradoxal, ținând cont că tata era șef de alimentară.

Deci mă îndopau în draci fără să obțină vreun feedback din partea corpului meu care arăta ca o macaroană. Eram complexată, mergeam pe lângă garduri de complexată ce eram’, scrie viva.ro, care citează revista Tango.

Lia Bugnar a fost căsătorită timp de 12 ani cu scenograful Dragoș Buhangiar, de care a divorțat în 2013.

Acum, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian (28 de ani), actor și el. El joacă personajul Adrian Anuţei, din serialul Vlad. De asemenea, este și unul dintre scenariștii producției. Deși nu se afișează foarte des împreună, cei doi nu își ascund relația. Cât timp Lia Bugnar a fost plecată la filmări în Taiwa, Anghel Damian a vorbit într-un interviu despre relația lor.

„După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar – n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele“, povestește actorul.

Sunt o pereche și în iubire, dar se ajută și pe plan profesional!

„Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore.“

Emisiunea Asia Express, la care va participa Lia Bugnar, va fi difuzată la Antena 1, începând cu luna Februarie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: