Redactia.ro
Home » TV » Maria Buză revine în televiziune la Asia Express 3. Participă alături de Lia Bugnar

Maria Buză revine în televiziune la Asia Express 3. Participă alături de Lia Bugnar

GALERIE FOTO (9) Maria Buză revine în televiziune la Asia Express 3. Participă alături de Lia Bugnar

Maria Buză revine în televiziune la Asia Express 3. Participă alături de Lia Bugnar. Actrița Maria Buză a acceptat provocarea și este concuentă la Asia Express sezonul 3, alături de Lia Bugnar.

Maria Buză revine în televiziune la Asia Express 3. Participă alături de Lia Bugnar

Îndrăgita actriță, Maria Buză participă la cel mai intens show de la Antena1, Asia Express, alături de colega ei de breaslă, Lia Bugnar. Cele două au acceptat provocarea de a-și testa limitele pe Drumul Comorilor.

Pentru mine Asia Express nu e despre geografie, e despre un drum interior. Dat fiind faptul că sunt alături de prietena mea cea mai bună e și o încercare pentru noi să vedem ce a mai rămas din prietenia noastră. Viața ne-a dat mult de lucru și asta e un bun examen. La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul se întâmplă destul de rar. Nu e de ratat ceva ce în mod sigur nu ți se va mai întâmpla. Nu ai dreptul să treci pe lângă o asemenea șansă. În plus, avem atâtea pe cap amândouă încât o să fie perfect să avem o singură misiune’, a declarat Lia Bugnar.

Maria Buză e considerată cea mia bogată actriță din România

De ani de zile, Maria Buză impresionează publicul. Aceasta a absolvit Academia de Teatru și Film în 1997, și a debutat în teatru în anul 1998, cu rolul Smărăndița, la Teatrul Național București.

Dar, vedeta susține că în copilărie nu visa să fie actriță, ci balerină.

Ai mei nu puteau să mă ducă la nicio şcoală de balet. În clasa a VI-a, familia a strâns suma care îmi trebuia ca să merg la Şcoala populară de artă. Şi am făcut balet doi ani, după care am trecut la dansuri populare. Mi-a plăcut foarte mult, sunt o dansatoare foarte bună şi foarte expresivă.”spune Maria Buză.

Maria a devenit cunoscută și datorită vocii ei extraordinare. „Mi-ar fi plăcut să cânt jazz, mi-ar fi plăcut să cânt operă, mi-ar fi plăcut să fiu Liza Minelli… De ce mă întrebaţi, puteţi să mă ajutaţi cu ceva, sau doar răsuciţi cuţitul în rană? Mi-ar plăcea, şi acum nu glumesc deloc, să joc într-un musical. Cred că aş fi omul potrivit la locul potrivit, poveste artista.

Maria Buză este căsătorită cu violonistul George Pătrașcu și au împreună un băiat, Andrei. În 2018, s-a aflat că aceasta și soțul ei, violonistul George Pătrașcu, și-au deschis două restaurante, unul în Mamaia, și un altul în București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: