Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Marius Budin de la „Insula Iubirii”. Tânărul a fost în prag de căsătorie la emisiunea „Mireasa”

Cine este Marius Budin de la „Insula Iubirii”. Tânărul a fost în prag de căsătorie la emisiunea „Mireasa”

Cine este Marius Budin de la „Insula Iubirii”. Tânărul a fost în prag de căsătorie la emisiunea „Mireasa”. Iată detaliile!

Cine este Marius Budin de la „Insula Iubirii”

Marius Budin este concurent în sezonul al șaptelea al emisiunii „Insula Iubirii” și este pregătit să-și testeze relația. Alături de iubita sa, Ana Maria Măriuță, Marius se numără printre cele cinci cupluri participante la show. Haide să aflăm mai multe despre Marius Budin!

Marius Budin este născut în Călinești, județul Argeș și a decis să participe împreună cu iubita sa la „Insula Iubirii”. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Mireasa”, în sezonul al patrulea. Marius Budin are 30 de ani și s-a născut pe 17 martie 1992.

Înainte de a se alătura reality show-ului, Marius Budin a absolvit liceul și s-a angajat într-un call center. În prezent, el lucrează în Austria ca șofer și are planuri de a-și deschide propria afacere în România. Tânărul se consideră un bărbat familist și își dorește să aibă un singur copil.

„Am avut o relație de patru ani în care am locuit împreună. Mama ei nu era de acord cu mine, ea avea 16 ani, eu aveam 19 ani, iar după cinci luni ne-am mutat împreună.La un moment dat au intervenit certurile și am căzut de acord să ne despărțim. Din relațiile anterioare am învățat să fiu mai responsabil și să las mai mult de la mine”,spunea Marius Budin în testimonialul de la Mireasa.

Marius Budin și Ana Maria Măriuță vor să-și testeze relația

Decizia de a participa la „Insula Iubirii” vine din dorința lor de a-și testa relația și de a depăși eventualele obstacole. Marius Budin și Ana Maria Măriuță au avut o relație de patru ani, în care au locuit împreună. Cu toate acestea, există probleme de încredere între ei, iar Ana Maria are anumite frici legate de relația lor.

Astfel, cei doi au acceptat provocarea „Insula Iubirii” în speranța de a consolida legătura lor și de a depăși obstacolele care le stau în cale. Emisiunea îi va supune relației lor la teste dificile și îi va provoca să-și descopere mai bine partenerul de viață.

Pe parcursul sezonului, vom afla cum evoluează relația dintre Marius Budin și Ana Maria Măriuță și dacă reușesc să depășească provocările și îndoielile care îi înconjoară. Cu siguranță, „Insula Iubirii” va fi o experiență complexă pentru cei doi și vom urmări cu interes parcursul lor în cadrul emisiunii!

Sursa foto: Instagram

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: