Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Marius Vizer, soțul Irinei Nicolae de la Asia. Ce dramă a trăit artista alături de el

Cine este Marius Vizer, soțul Irinei Nicolae de la Asia. Ce dramă a trăit artista alături de el

Cine este Marius Vizer, soțul Irinei Nicolae de la Asia. Ce dramă a trăit artista alături de el

Irina Nicolae a fost una dintre cele mai iubite artiste ale anilor ’90, dar viața ei s-a schimbat radical de când trupa Asia s-a destrămat. Și-a întemeiat o familie alături de Marius Vizer, despre care oamenii nu știu prea multe. Sunt foarte fericiți împreună și au trecut prin multe greutăți până au cunoscut fericirea deplină de care au parte acum.

Cine este soțului Irinei Nicolae

Irina Nicolae este una dintre membrele celebrei trupe Asia, care de curând s-a reunit, dar fără aceasta. Colegele sale au decis să o excludă din acest eveniment și au pregătit un eveniment special pe 6 martie fără ca ea să fie invitată. Dacă mulți știu că s-a retras în Budapeste de ani buni, puțini îl cunosc pe soțul ei, Marius Vizer.

Bărbatul cu 20 de ani mai mare este cu vedeta de 21 de ani și împreună trăiesc o frumoasă poveste de iubire, în ciuda diferenței mari de vârstă și a criticilor mari. Mulți au spus că Irina Nicolae ar fi ales să fie cu Marius Vizer din cauza faptului că are o situație financiară foarte bună, acesta fiind președintele Federației Internaționale de Judo, la Budapesta, poziție pe care o ocupă din anul 2007.

Cu toate acestea, au trecut deja testul timpului și au demonstrat că între ei este vorba despre o iubire adevărată. Au avut parte și de o nuntă de vis chiar în Rusia și au dovedit că sunt de nedespărțit.

Irina a pierdut o sarcină

Irina Nicolae a trecut prin multe alături de soțul ei și viața i-a testat de multe ori. Cu toate acestea, au rămas împreună și nu au ținut cont de gurile rele. Printre cele mai grele experiențe a fost pierderea primului lor copil. A fost o fetiță care s-a născut la doar cinci luni, cu probleme grave de sănătate, pentru care medicii nu au putut face nimic. Din fericire, Irina a supraviețuit și s-a recuperat bine, dar totul a fost traumatizant pentru ea și soțul ei.

„I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că am rămas întreagă la minte și după ce am ieșit după cele două zile de travaliu, copilul a ieșit cu picioarele în față, m-au băgat imediat în sala de operație de urgență, mi-am dat seama că sunt un caz grav. Fetița mea știe că are o surioară, acolo sus, înger. După această experiență foarte grea pentru noi ca și familie ne-am dat seama că suntem mai uniți decât am fost înainte’, a explicat Irina Nicolae.

Irina îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a oferit șansa de a deveni din nou mamă, iar de cinci ani este cea mai fericită alături de fiica ei. I-a pus acesteia numele de MARIA, pe motiv că Fecioara i-a ascultat rugăciunea și i-a oferit dat o fetiță sănătoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: