Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Martina Meola, fetiţa de 8 ani pe care Bartoș și Smiley au trimis-o direct în semifinale la „Romanii au talent”, după ce au apăsat Golden Buzz

Cine este Martina Meola, fetiţa de 8 ani pe care Bartoș și Smiley au trimis-o direct în semifinale la „Romanii au talent”, după ce au apăsat Golden Buzz

Martina Meola pian

Smiley şi Pavel Bartoş au „comis-o” din nou. După ce, în urmă cu două săptămâni, au apăsat butonul Golden Buzz pentru Alex Dowis (în vârstă de 42 de ani) de data aceasta cei doi prrezentatori au trimis-o direct în semifinale pe Martina Meola, în vârstă de 8 ani.

Fetiţa i-a încântat pe toţi cu interpretarea la pian.

Martina i-a impresionat pe toţi

După ce s-a jucat timp de un an cu un pian de jucărie, la cinci ani, Martina Meola a primit primul pian electric. A început cursurile de pian intrând întâmplator într-o școală de muzică pe când se plimba cu mama ei. Susține că un singur procent este talentul și 99 de procente reprezintă muncă. A mers la primul concurs cand avea șase ani și a luat locul 1.

Eu cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă și faci parte dintr-o categorie extrem de selectă de fenomene. Azi am avut șansa uriașă de a vedea cu ochii noștri un fenomen, iar fenomenul ăla ești tu!”, a spus juratul Andi Moisescu.

Smiley şi Bartoş „i-au dat” Golden Buzz

Smiley şi Bartoş nici n-au mai stat pe gânduri. Au apăsat Golden Buzz şi au trimis-o pe micuţă în semifinalele de la „Romanii au talent 2022”. Copila este originară din Republica Moldova. Pasiunea ei a reușit să-i impresioneze pe toți cei din sală și pe jurați să admită că dacă cei doi prezentatori nu ar fi apăsat butonul auriu, oricare dintre ei ar fi făcut-o.

”Șocant a fost cât de bine cântă la vârsta de 8 ani. E ca și cum te-ai uita la o cometă!”, a spus şi Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: