Redactia.ro
Home » TV » Moment emoționant la Românii au Talent 2022. Raisa Stanciu l-a impresionat pe Dragoș Bucur

Moment emoționant la Românii au Talent 2022. Raisa Stanciu l-a impresionat pe Dragoș Bucur

GALERIE FOTO (3) Moment emoționant la Românii au Talent 2022.

Moment emoționant la Românii au Talent 2022. Românii au talaent, sezonul 12, a avut premiera în această seară. Raisa Stanciu s-a numărat printre concurenții care au reușit să obțină patru de „DA „de la jurați. Micuța l-a impresionat pe noul jurat, Dragoș Bucur.

Moment emoționant la Românii au Talent 2022. Raisa Stanciu l-a impresionat pe Dragoș Bucur

Micuța concurentă de la Românii au talent, sezonul 12, are o poveste de viață impresionantă. Raisa Stanciu a venit în fața juraților cu o poveste emoționantă. Raisa a avut un moment muzical dedicat tatălui său, care a murit în urmă cu un an. Pe lângă talentul său muzical, micuța a povestit că salvează și îngrijește cățeii abandonați, alături de mama sa. ”Mă numesc Raisa Alexandra Stanciu, am 11 ani și îmi place să cânt. Noi avem foarte mulți căței și avem o casă foarte mică și vreau să cumpăr o casă foarte mare ca să aibă loc toți cățeii.

Momentan avem doar opt căței, mama este rescuer, salvează câini de pe stradă. Găsim de multe ori animăluțe bolnave și mama le tratează, le vindecă, le dă medicamente, și e foarte frumos. Mie îmi place foarte mult să merg acolo la asociație.Pot să spun că am 9 frați, pentru că am un frate și nouă căței.”, a povestit Raisa Stanciu.

Raisa a povestit că tatăl său a decedat în urmă cu un an, iar la Românii au talent a cântat melodia preferată a acestuia. „Piesa pe care o să o cânt astăzi la Românii au Talent, era preferata lui. Mă vede de acolo de sus și sunt sigură că e mândru de mine”, a povestit Raisa Stanciu. Fetița a declarat că își dorește să câștige concursul pentru a-și cumpăra o casă mai mare în casă să încapă toți cățeii pe care îi are.

Raisa Stanciu a trecut în etapa următoare

Cei patru jurați ai emisiunii au fost impresionați de povestea Raisei și i-au oferit patru de DA. Așadar, Raisa a trecut în etapa următoare a emisiunii Românii au talent. Dragoș Bucur, noul jurat al reality show-ului, și-a cerut scuze față de concurentă, fiindcă a făcut glume despre părinții săi, neștiind că tatăl său a decedat. ”În primul rând vreau să îmi cer scuze, la un moment dat, nu știu dacă ai auzit, am făcut niște glumițe în legătură cu părinții tăi și îmi cer scuze pentru lucrul ăsta. Nu am vrut nici o secundă să te rănesc sau să te zgândăr”, a spus Dragoș Bucur.

De asemenea, Mihai Bobonete a lăudat-o pentru talentul său și pentru curajul de care a dat dovadă. ”Cred că în general sunteți o familie foarte bună. Mama ta e un om foarte bun pentru că ia câinii și le dă o a doua șansă, voi sunteți niște copii care cresc într-o casă alături de o femeie care face lucruri bune și din start voi plecați cu un avantaj față de alți copii pentru că învățați să fiți buni în viață și asta o să vă ajute mai departe. Cred că tatăl tău acolo un e, e foarte mândru de ce s-a întâmplat în seara asta la Românii au Talent”, a mărturisit Bobonete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: