Redactia.ro
Home » TV » Cine este „Micul Patriot” din Alba care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent. Tânărul a luat patru de „DA”

Cine este „Micul Patriot” din Alba care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent. Tânărul a luat patru de „DA”

Cine este _Micul Patriot_ din Alba care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

Cine este „Micul Patriot” din Alba care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent. Jurații de la Românii au talent au avut parte momente de senzații în ediția de luni a emisiunii. Printre concurenții care i-a impresionant atât pe jurați, cât și pe telespectatori, a fost Tudor Limbean, care a pregătit o poezie, creație proprie.

Cine este „Micul Patriot” din Alba care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent. Tânărul a luat patru de „DA”

Cine este „Micul Patriot” din Alba care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent. În ediția de luni a emisiunii „Românii au talent„, jurații și telespectatorii au avut parte de numere senzaționale. Printre concurenții care i-a impresionat pe cei patru jurați a fost Tudor Florin Limbean, în vârstă de 10 ani.”Micul Patriot” a intonat o poezie îndrăzneață, creată de el. Tudor este din Vințu de Jos și a descoperit că are un talentul de a spune poezii la vârsta de 3 ani, atunci când educatoarele în puneau să participe la toate serbările. La vârsta de 5 ani, de Sfânta Marie, Tudor a jucat călușarii în cadrul unui eveniment în localitate. Acolo a învățat pe loc o poezie satirică și l-a sfârșitul spectacolului a prezentat-o în fața tuturor. Tânărul a declarat în fața juraților că nu a făcut cursuri, și că totul este natural.

„Micul patriot” va merge în etapa următoare

În prezent,”Micul Patriot” este înscris la Palatul Copiilor din Sebeș, unde face parte din ansamblul Plaiuri Sebeșene. De asemenea, Tudor studiează actorie, pian, muzică populară și este supranumit de cei cunoscuți drept Micul Patriot. La Românii au talent, Tudor Florin a venit însoțit de mama și bunica sa. La sfârșitul numărului, concurentul i-a spus lui Florin Călinescu că își dorește să devină un actor la fel de bun ca și el. ”Să-ți spun ceva: ești mai bun ca mine la 10 ani”, a fost răspunsul juratului. De asemenea, actorul i-a dat și câteva sfaturi micuțului. „Să îl urmărești pe YouTube pe Toma Caragiu, să vezi cum gesticula el. Un asemenea talent nu are nevoie de atât de multă gestică”, l-a sfătuit florin Călinescu.

De asemenea, Tudor a avut o provocare și pentru ceilalți jurați. Andrei i-a spus că își dorește să facă un duet cu fiica sa, Eva: ”Aș vrea să fac un duet cu fetița ta Eva. As vrea sa facem o melodie împreună.” Alexandrei Dinu i-a transmis că își dorește să joace împreună cu ea într-un film, iar lui Smiley, să lanseze o melodie alături de el. Tudor a venit îmbrăcat în ciobănaș și a recitat o poezie care i-a impresionat pe cei patru jurați,care i-au dat patru de ”DA”. Toate cântecele patriotice și poeziile satirice sunt creații proprii, câștigând peste 100 de diplome, peste 35 de trofee și 42 de medalii la concursuri.

Pe lângă Tudor,  au mai urcat pe scena Românii au talent și alți concurenți care i-a lăsat mască pe Andra, Andi Moisescu, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Concurenta Marina Grigoreva, artistă în Sank Petersburg din Rusia a fost surpriza serii. Aceasta și-a arătat măiestria în dansul la bară, șocându-i pe Smiley și Pavel Bartoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: