Redactia.ro
Home » TV » Jurații de la Românii au talent, în lacrimi din cauza unui concurent. Care este povestea lui Dan Ungureanu

Jurații de la Românii au talent, în lacrimi din cauza unui concurent. Care este povestea lui Dan Ungureanu

GALERIE FOTO (2) Jurații de la Românii au talent, în lacrimi din cauza unui concurent.

Jurații de la Românii au talent, în lacrimi din cauza unui concurent. În ediția de vineri seara, a emisiunii Românii au talent, jurații au avut parte momente surprinzătoare dar și emoționante. Concurentul Dan Ungureanu a reușit să le emoționeze pe Alexandra și Andra până la lacrimi. Care este drama concurentului în vârstă de 24 de ani?

Jurații de la Românii au talent, în lacrimi din cauza unui concurent. Care este povestea lui Dan Ungureanu

Jurații de la Românii au talent, în lacrimi din cauza unui concurent. Vineri seara, telespectatorii emisiunii „Românii au talent” au avut ocazia de a urmări o nouă ediție a show-ului. De această dată, concurentul Dan Ungureanu, în vârstă de 24 de ani a reușit să le emoționeze pe juratele emisiunii. Bărbatul trăiește o poveste de dragoste neîmplinită, acesta fiind și motivul pentru care a venit în fața publicului.

Dan a făcut un gest foarte frumos pentru femeia pe care o iubește, dedicându-i o melodie. Însă povestea lui de viață le-a impresionat pe Andra și Alexandra, până la lacrimi. Dan Ungureanu muncește de la o vârstă fragedă, iar faptul că iubește o fată care nu-i împărtășește aceleași sentimente, îl face să sufere foarte tare. „Am emoții, e prima data cand cant cu vocea. Nu am mai cântat decât unei singure persoane si e vorba de persoana pentru care am venit aici. Mă gândesc la ea în fiecare zi. Totul pentru ea…”, a declarat concurentul înainte sa urce pe scena de la Românii au Talent.

Dan Ungureanu poate fi un exemplu pentru mulți tineri, având un talent înnăscut și un suflet de poet. Bărbatul a lucrat într-un magazin de haine, a vândut popcorn la cinema, a spălat toalete și a lustruit podele, pentru a-și câștiga existența. „Am 24 de ani și spal WC-uri, dau cu mopul, fac curatenie la o sala de fitness, mai aranjez ganterele pe suport cand e cazul. Nu pot sa zic ca e jobul vietii mele. Inainte de asta am lucrat la negru la un magazin de haine, scanam mii de produse pe zi. Apoi am lucrat la un cinema, vindeam de popcorn. Inainte de asta, am livrat mancare pe bicicleta. Sunt norocos ca am un job. Sunt perfectionist, in orice ai face trebuie sa incerci sa fii cel mai bun, chiar si daca speli podele. Nu stiu daca imi iese tot timpul, dar incerc.”, a spus tânărul.

Dan Ungureanu i-a impresionat pe jurati

Alexandra Dinu și Andra, în lacrimi

Dan a venit la „Românii au talent’ pentru a-i dedica o melodie femeii pe care o iubește, dar care nu-i împărtășește dragostea. Conform acestuia, s-au cunoscut pe Facebook iar de atunci, tânărul nu-și mai poate lua gândul de la ea. Mai mult, se pare că tânăra știe de sentimentele lui Dan, dar aceasta ar avea un alt partener. „Totul a inceput de la un comentariu pe Facebook. I-am dat mesaj, mi-a răspuns si de acolo am tot vorbit. Trebuia să ne întâlnim până în pandemie. Cred că și-a găsit pe altcineva dar, ei, o iubesc, ce pot să fac? Poate n-a rezonat foarte bine. Am încercat să ii fiu prieten după, dar n-am reusit. O iubesc foarte mult. Nu știe că vin aici. E o surpriză pentru ea. Sper să îi placă. O cheamă Andreea Camelia si este singurul colț de Rai pe care l-am simtit vreodata.”, a declarat Dan Ungureanu înainte să-i dedice melodia.

Cu ochii in lacrimi, Alexandra Dinu s-a declarat emoționată de sentimentele lui Dan și speră ca tânăra să-i aprecieze iubirea. Nici Andra nu a fost indiferență în fața poveștii de dragoste. Artista i-a dat câteva sfaturi lui Dan Ungureanu, înainte de a părăsi scena. „M-a prins povestea ta, iti doresc sa iti fie bine, ori să ți se împlinească această dragoste ori să găsești alta dragoste care să îți împlinească sufletul. Poate nu a fost să fie ea, poate e altcineva„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: