Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubitul Alexandrei Dinu, jurata de la Românii au talent! „Unica dragoste a vieții mele”

Cine este iubitul Alexandrei Dinu, jurata de la Românii au talent! „Unica dragoste a vieții mele”

GALERIE FOTO (5) Așexandra Dinu

Alexandra Dinu, jurata de la Românii au talent, se iubește cu un bărbat celebru și pare că a trecut peste după divorțul de Adrian Mutu. 

Cine este iubitul Alexandrei Dinu, jurata de la Românii au talent

Alexandra Dinu și-a găsit fericirea în brațele unui producător de succes de la Hollywood. După ce în urmă cu 20 de ani a plecat din România şi după 16 ani în care a locuit în Italia, blonda s-a mutat în Statele Unite. Acum, actrița trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un superstar de la Hollywood.

Jeffrey Greenstein este unul dintre producătorii Loving Pablo’. Tot el a fost cel care s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a mai bine de 50 de filme produse de studio, inclusiv seria Eroi de sacrificiu’. De curând, el a fost promovat drept președinte al companiei Millennium.

Cine este iubitul Alexandrei Dinu, jurata de la Românii au talent! "Unica dragoste a vieții mele"

De asemenea, Jeffrey Greenstein a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Florida. Acesta este foarte îndrăgostit de blondină, dovadă fiind declarațiile de dragoste pe care le face.

Singura și unica… Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în atât de multe feluri. Pentru mine, ea este unica dragoste a vieții mele. Din fericire sau din nefericire pentru ea. Căci sunt sigur că ar prefera două declarații separate, ziua ei de naștere este în apropierea Anului Nou. Așa că, la începutul anului, mă declar norocos, recunoscător și entuziasmat să fiu cu ea pentru încă un an de aventuri pe care viața ni le va aduce.

Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște.

Cine este iubitul Alexandrei Dinu, jurata de la Românii au talent! "Unica dragoste a vieții mele"

Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am.

Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, a fost mesajul iubitului Alexandrei Dinu.

În urmă cu ceva timp, Alexandra Dinu a spus că decizia de a se muta în Statele Unite nu a fost determinată de relația din viața ei, ci de ambițiile sale profesionale.

”Trebuie să precizez că mutarea în Statele Unite nu a fost determinată de noua relație din viața mea, ci de ambițiile mele profesionale. Ca pentru orice persoană care îmbrățișează această pasiune a actoriei, Hollywood- ul este visul suprem”, a declarat Alexandra Dinu.

În 2001, Alexandra Dinu s-a căsătorit cu Adrian Mutu, însă relația lor nu a funcționat și au divorțat doi ani mai târziu. Vedeta susține că nu regretă mariajul cu fostul fotbalist, dat fiind că împreună au un băiat, Mario.

Cine este iubitul Alexandrei Dinu, jurata de la Românii au talent! "Unica dragoste a vieții mele"

Alexandra Dinu este noul jurat de la Românii au talent, sezonul 11

Alexandra Dinu este noul jurat al emisiunii Românii au talent. Acum, din gașca juraților fac parte Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și fosta soție a lui Adrian Mutu. Mihai Petre a părăsit masa juriului de la Românii au talent, iar în locul lui, la masa juriului s-a alăturat actrița.

”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a spus Alexandra Dinu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: