Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu. S-a mutat în România cu Alexandra Dinu

Cum arată Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu. S-a mutat în România cu Alexandra Dinu

GALERIE FOTO (2) Alexandra Dinu și Mario

Alexandra Dinu, prima soţie a lui Adrian Mutu s-a mutat înapoi în România alături de fiul ei, Mario. Cei doi au lăsat Italia pentru a reveni pe plaiurile mioritice, însă totul are un scop profesional.

De ce a revenit Alexandra Dinu în România, alături de fiul ei

Cei doi erau stabiliți în Italia de mulți ani, iar acum au fost nevoiți să revină în țară, dar doar pentru o perioadă scurtă de timp. Astfel, Alexandra Dinu a primit o ofertă de angajare la un post cunoscut din România și nu a putut să refuze această ofertă. Este vorba despre PRO TV, unde Alexandra Dinu a fost angajată în postura de jurat la „Românii au talent”, în locul lui Mihai Petre.

„Filmările pentru preselecțiile «Românii au talent» au început sâmbătă, dar Alexandra este aici de aproximativ două săptămâni. Va sta cel puțin o lună, cât vor dura filmările. În condițiile acestea incerte date de pandemie și restricții, nu putem risca deplasări cu avionul’, au precizat surse din PRO TV.

Ce relație au acum Adrian Mutu și fiul său cu Alexandra Dinu

Frumoasă actriță a venit, așadar, în România pentru acest proiect, iar cu ea a sosit și fiul său, Mario, pe care vedeta îl are împreună cu Adrian Mutu. Băiatul, care a împlinit recent 18 ani, a dorit să fie mai aproape de tatăl său, care are domiciliul în România.

Mai mult, ei chiar au fost văzuți împreună destul de recent, pe o terasă și păreau că se distrează de minune. Zâmbetele au fost prezente tot timpul la masa celor doi, tată și fiu.

Adrian Mutu este acum căsătorit cu Sandra Mutu, cu care are un fiu de trei ani și jumătate. Înainte, el a avut un mariaj cu Consuelo Gomes, din care au reieșit două fetițe. Briliantul îl are și pe Mario, fiul său cu Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu revine în televiziune după mulți ani, iar acum proiectul în care va apărea este niciun altul decât „Românii au talent”.

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu sâmbătă dimineața, la Știrile PRO TV.

Mario
Aşa arată Mario Mutu la 18 aniAdriana
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: