Redactia.ro
Home » Monden » Andra, enervată pănă la culme de un concurent de la Românii au talent! ”Taci din gură, nu mă provoca”

Andra, enervată pănă la culme de un concurent de la Românii au talent! ”Taci din gură, nu mă provoca”

Andra, enervată pănă la culme de un concurent de la Românii au talent! ”Taci din gură, nu mă provoca”

Andra a fost enervată foarte tare de un concurent care a urcat pe scena de la Românii au talent! Tânărul a reușit să o șocheze pe jurată cu un limbaj licențios. 

Andra, enervată pănă la culme de un concurent

Andtra, jurata de la Românii au talent, a fost enervată de un concurent care a venit să prezinte un număr de trap. Tânărul a cântat o melodie foarte deocheată, care a trebuit să fie cenzurată la montaj, iar acest lucru a scos-o din sărite pe vedetă, care a strâmbat din nas pe tot parcursul reprezentației.

Deși ceilalți jurați l-au lăudat pe tânăr, Andra nu s-a lăsat înduplecată și și-a spus părerea dură la finalul numărului. Alexandrei Dinu i s-a părut un moment interesant, mai ales că i-a adus aminte de fiul ei, Mario, în vârstă de 18 ani.

Remus Păcurar, zis și Pac, în vârstă de 29 de ani a venit de la Arad să cucerească scena de la Românii au Talent. Însă prestația lui nu a fost pe placul tuturor juraților. Cea care a avut cel mai mult de obiectat a fost Andra. Pac vrea să cucerească industria muzicală și tocmai de aceea a compus o piesă trap și s-a prezentat cu foarte mare încredere în el. Pe Andra însă, au cam deranjat-o versurile obscene ale piesei și a punctat acest aspect.

”Andra: Singurele cuvinte pe care le-am înțeles au fost….

Smiley: Care? Spune-le!

Andra: Taci din gură, nu mă provoca! Am notat așa, că nu ești pretențios la păsărici, asta ai spus la final. În genul ăsta (n.r – hip-hop) ăsta e stilul, înțeleg foarte bine. În același timp, având în vedere că tu vii cu stilul ăsta la televizor, cred că trebuie să existe totuși o perdea. Adică de ce să punem einșpe mii de bipuri? Oricum, mi-ai adus aminte puțin de Busta Rhymes”, a declarat Andra la Românii au Talent.

Alexandra Dinu a fost încântată de concurent

Alexandra Dinu nu a avut aceeași părere cu Andra, blondina fiind foarte impresionată de prestația tânărului de la Arad. Actrița a remarcat atitudinea cu care Pac s-a urcat pe scenă, iar vibe-ul piesei a făcut-o să se gândească la Mario, fiul ei.

”Alexandra Dinu: Pe mine m-a dus cu gândul la fiul meu, că el ascultă genul ăsta de muzică.

Florin Călinescu: Liniște, că vorbește Crăiasa Zăpezii.

Alexandra Dinu: De ce Crăiasa Zăpezii?

Smiley: Nu, mai degrabă Elsa din Frozen.

Alexandra Dinu: Câteodată îmi place și mie, recunosc. Atitudinea e importantă și asta nu cred că ți-a lipsit.”, i-a transmis Alexandra Dinu lui Pac.

Cu toate că jurizarea a fost dură, iar Andra nu s-a lăsat îndulcită cu una cu două, tânărul Pac a obținut trei de DA și a trecut mai departe, în următoarea etapă a concursului Românii au Talent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: