Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent. Câți copii are și cine e soția lui

Cine este Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent. Câți copii are și cine e soția lui

GALERIE FOTO (2)

Mihai Petre are o carieră de invidiat, este dansator, coregraf și jurat la emisiunea „Românii au talent”,dar pe lângă parcursul lui profesional, acesta se poate bucura și de o familie frumoasă.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira Duda, alături de care coregraful are doi copii, pe Catina și Adriana Ilinca. Cei doi s-au cunoscut în 2008, iar la ăuțin timp distanță au devenit un cuplu, iar apoi s-au căsătorit.

Povestea de dragoste din Mihai Petre și soția lui, desprinsă din povești

Ca orice poveste de dragoste adevărată, cea dintre Mihai Petre și soția lui, Elwira are un final fericit. Cei doi s-au cunoscut din întâmplare, dar soarta a decis că trebuie să rămână împreună, chiar dacă locuiau nu în orașe, ci în țări diferite!

Mihai Petre și soția lui, care este la origine poloneză, s-au cunoscut datorită pasiunii pentru dans. Întâmplarea a făcut ca la acel moment, niciunul dintre cei doi să nu aibă un partener de dans. El, avea partenera rănită și nu putea dansa, iar ea se găsea în aceeași situație. Așa s-au cunoscut cei doi, în Republica Moldova, unde au dansat pentru prima dată.

Mihai Petre, juratul de la Românii au talent și-a cunoscut soția pe ringul de dans

Ei au devenit partneri pe ringul de dans, iar apoi parteneri de viață.

Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru- în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentasem, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a dezvăluit Mihai Petre.

Mihai Petre și Elwira formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, fiind împreună de aproape 20 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: