Redactia.ro
Home » TV » Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz. El are 57 de ani, ea 24 de ani

Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz. El are 57 de ani, ea 24 de ani

GALERIE FOTO (6) Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz. El are 57 de ani, ea 24 de ani

Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz. El are 57 de ani, ea 24 de ani. Cel mai râvnit dintre burlaci, Dan Bittman continuă să surprindă de fiecare dată când vine vorba despre femeile din viața sa. Celebrul cântăreț și tânăra blondină, Monica Odagiu trăiesc o relație de dragoste unică.

Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz. El are 57 de ani, ea 24 de ani

Dan Bittman este un bărbat admirat de multe femei foarte frumoase, iar artistul le cucerește inimile iremediabil. Dar se pare că una dintre ele i-a căzut cu tronc. Cântăreața Monica Odagiu este iubita artistului, după ce Bittman s-a despărțit de mama copiilor săi.

Conform unor surse din anturajul artistului, cântărețul ar locui în prezent cu chirie aproape de casa unde a locuit alături de familia sa. Solistul și compozitoarea Liliana Ștefan au avut o relație foarte discretă, ce a durat mai mult de 25 de ani, dar fără a-și oficializa relația la starea civilă.

Dan Bittman are o relația cu Monica Odagiu

Dan Bittam în vârstă de 57 și Monica Odagiu, 24 de ani se cunosc de mulți ani, iar relația dezvăluită acum nu este una recentă. Se pare că pasiunea dintre cei doi a pornit în urmă cu șase ani, mai exact în 2015. Cei doi au fost văzuți împreună la petreceri aniversare în cercuri restrânse, la concertele Holograf de prin țară, ba chiar ar fi plecat împreună în excursii în afara țări. Dar cu toate acestea, Bittman nu s-a ascuns niciodată, ieșind alături de ea la diverse întâlniri.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 33 de ani.

Cântărețul a fost cel care a lansata-o pe Monica în lumea muzicii, după ce i-a compus melodia ”Stau cu picioarele în apă rece”, pe care a cântat-o în duet cu ea. Bittman și fosta sa parteneră ar fi mers la notar pentru următorii trei ani, privind custodia comună pentru copilul în vârstă de 13 ani.

Printre frumoasele cu care artistul ar fi avut legături speciale, s-au numărat Tania Budi, Sorana Darclee (ASIA), Roxana Blagu, Alina Chivulescu ori Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini