Redactia.ro
Home » Monden » Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Locuiește în casa unui mare star de la Hollywood

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Locuiește în casa unui mare star de la Hollywood

Nașul Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Steven este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din America. Iată toate detaliile!

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu

Adrian Ghilă, cel care le-a devenit naș de logodnă și urmează să le fie și la cununie, Adrianei Bahmuțeanu și lui George Steven. Acesta are „afaceri de succes în domeniul imobiliarelor, spălătoriilor de mașini, rulotelor, dar și al altor activități care îi pot aduce venituri. Milionarul este vecin cu mai multe vedete de la Hollywood și locuiește în casa cumpărată de la actorul Will Smith”, potrivit Fanatik.

Nașul Adrianei Bahmuțeanu s-a născut în cartierul Drumul Taberei din București. Acesta a acumulat o avere de aproape 65 de milioane de dolari, fiind vorba nu despre bani lichizi, ci despre investiții, imobiliare și alte afaceri, potrivit topului Forbes. Bărbatul dezvoltă și în Capitală un proiect imobiliar, având totodată și un magazin cu băuturi și țigări de lux. Adrian Ghilă este căsătorit și i s-a născut a treia fetiță, de curând.

„Am strâns primul milion din imobiliare și dintr-o companie de construcții pe care am înființat-o în SUA. Dar acei bani s-au întors în investiții” a povestit el, conform VIVA.

Adriana Bahmuțeanu: Avem o relație foarte bună

„Am ținut logodna la secret, mai bine așa. A fost mai bine așa… O să facem și nuntă, dar nu se poate pe repede înainte. Cu Adrian Ghilă, nașul meu, mă știu de ceva vreme, avem o relație foarte bună. El e tot american din România, s-a făcut o gașcă, ce să zic?

Și el s-a luat cu nevasta lui pe repede înainte, ca noi, i-a plăcut cum am făcut-o și noi…. Am fost și la medic, totul este în perfectă ordine. Trebuie acum doar procesul tehnologic și vine și copilul”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru sursa citată anterior, potrivit VIVA. 

 

Sursa foto: VIVA
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: