Redactia.ro
Home » Monden » Cine este noua iubită a lui Bogdan Cîrlan, de la Insula Iubirii. Ea este fata care îl alină după despărțirea de Claudia

Cine este noua iubită a lui Bogdan Cîrlan, de la Insula Iubirii. Ea este fata care îl alină după despărțirea de Claudia

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii se pare că iubește din nou. Cine este femeia care l-a vindecat, după despărțirea dureroasă de Claudia.

Reamintim că Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu de la Insula Iubirii și-au luat prin surprindere susținătorii când au dezvăluit că nu mai formează un cuplu, la 6 luni distanță de filmările reality show-ului.

Chiar dacă la bonfire-ul final, aceasta a fost în căsătorie și a acceptat, ajuși înapoi în România și-au dat seama că nu mai au aceleași priorități și s-au despărțit.

Bogdan și-a refăcut viața amoroasă

Bogdan Cîrlan și-a refăcut viața amoroasă și a făcut primele declarații despre noua lui parteneră, care îl susține și îl acceptă așa cum este. Într-un live pe platforma TikTok, fostul concurent a răspuns curiozităților fanilor, inclusiv întrebărilor legate de viața sa sentimentală.

„Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume.

Noua mea iubită sau cum vreți voi să-i spuneți mă acceptă fix așa cum sunt eu, a spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt eu. Ea mă respectă și mă acceptă fix așa cum sunt eu”, a declarat el.

Iubita lui e o vedetă

Mai mult decât atât, Bogdan de la Insula Iubirii a spus că femeia cu care se iubește în prezent, este persoană publică și acesta este motivul pentru care nu se pot afișa, încă, împreună:

„Nu am voie să pun poze momentan cu iubita mea, pentru că ea este persoană publică și când o să fie ok să ne afișăm și să punem pozele respective sau să apărem împreuună, atunci o vom face. Fără nicio problemă, fără regrete, fără nimic”.

Bogdan a suferit enorm după ce iubita lui l-a părăsit: „Am avut o cădere, nu aveam chef să muncesc, nu aveam chef să fac absolut nimic. Și în momentul de față mă întreb de ce am căzut, de ce m-am lăsat. Cred că a fost relaxarea aia dată de faptul că nu pot să o pierd”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: