Redactia.ro
Home » Știri » Cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea. Irina Tănase este deja istorie

Cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea. Irina Tănase este deja istorie

GALERIE FOTO (3)

Pentru Liviu Dragnea, Irina Tănase este deja istorie. Politicianul a dat-o uitării pe fosta lui parteneră de viață și se pare că și-a dat o șansă alături de o altă tânără. Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase, acum multă vreme, și a lăsat-o pe aceasta să locuiască în continuare, în casa pe care a cumpărat-o cu banii politicianului, cât timp acesta se afla după gratii.

Cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și Irina Tănase și-au spus adio pentru totdeauna, acum ceva vreme, iar fiecare și-a văzut de viața lui. Se pare că politicianul și-a refăcut viața personală, căci se zvonește că se iubește cu o altă tânără. Jurnaliștii de la România TV au făcut public faptul că Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită, la fel de tânără ca fosta. Fostul lider PSD n-a stat prea mult pe gânduri și și-a refăcut viața amoroasă alături de o tânără, care face parte din Alianța pentru Patrie (APP). APP este partidul politicianului, înființat la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare.

Cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea

Potrivit sursei citate mai sus, noua parteneră e viață a lui Liviu Dragnea ar fi Oana Leonte. Aceasta este profesoară de franceză și este cu cinci ani mai mică decât Irina Tănase. De mai bine de jumătate de an, susține ea, partidul lui Liviu Dragnea îi este „a doua casă”. De precizat este faptul că nici politicianul și nici tânăra profesoară nu au confirmat sau infirmat aceste zvonuri. Oana Leonte a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, iar mai apoi a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine. În prezent, aceasta studiază în cadrul unui program de masterat de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.

În trecut, tânăra a activat în echipa de volei a CSS Buzău. Jumătate de an, Oana Leonte a fost secretar general al organizației APP din Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit sursei citate, tot ea ar fi cea care s-ar ocupa și de organizația APP Buzău.

Într-o lume polarizată, divizată, care tinde spre globalizare, România trebuie să rămână unită și suverană. Iar tradițiile, obiceiurile și credința rămân valorile de la care trebuie să construim o Românie nouă, puternică. Aici, tinerii (trebuie – n.r.) să trăiască fără grija zilei de mâine. Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură, turism”, este unul dintre mesajele publicate de Oana Leonte, pe paginile sale de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: