Redactia.ro
Home » Știri » Cine este noul ministru de la Interne şi ce vrea să facă după tragedia de la Caracal

Cine este noul ministru de la Interne şi ce vrea să facă după tragedia de la Caracal

Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul prin care vicepremierul Mihai Fifor este desemnat ministru interimar al Afacerilor Interne, după demisia lui Nicolae Moga, cel care a stat doar 6 zile în fruntea MAI.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, afirmă că primit mandat din partea premierului Viorica Dăncilă să iniţieze „un proces radical de luptă împotriva criminalităţii şi de reformare a sistemului”.

Citiţi şi:

Klaus Iohannis, în urma şedinţei CSAT: „Statul român trebuie resetat”

Am preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, ca urmare a solicitării prim-ministrului Viorica Dăncilă. Vă asigur că vom continua toate cercetările necesare în cazul din Caracal, pentru identificarea adevărului şi pentru sancţionarea tuturor celor care nu au acţionat profesionist şi eficient în acest caz„, a scris Fifor, marţi, pe Facebook, preluat de Agerpres.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne se angajează totodată să asigure o mai mare transparenţă în comunicarea în acest caz. „De asemenea, din respect pentru familiile victimelor şi pentru cetăţenii care urmăresc evoluţiile, mă angajez să asigur o mai mare transparenţă în comunicarea periodică în acest caz. Vom pune la dispoziţie constant informaţiile oficiale care ies la iveală din demersurile pe care le facem. Onoare şi Patrie!„, a mai scris Mihai Fifor.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, oferă, pe Facebook, stenogramele discuţiilor de la 112. Acestea sunt şocante, la un moment dat operatorul întrebând cum să o găsească dacă nu spune unde este. Stenogramele furnizate pe Facebook de unchiul Alexandrei oferă imaginea a ceea ce s-a întâmplat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: