Redactia.ro
Home » Monden » Cine este partenerul de viață al Mădălinei Pamfile, de la Bravo, ai stil! Cei doi au împreună doi copii

Cine este partenerul de viață al Mădălinei Pamfile, de la Bravo, ai stil! Cei doi au împreună doi copii

GALERIE FOTO (7) Cine este partenerul de viață al Mădălinei Pamfile, de la Bravo, ai stil!

Cine este partenerul de viață al Mădălinei Pamfile, de la Bravo, ai stil! Fosta asistentă tv și-a găsit alesul inimii, într-un final. Acesta are o relație cu un afacerist albanez. Iubitul Mădălinei Pamfile nu este o persoană publică, motiv pentru care cei doi se afișează rar împreună.

Cine este partenerul de viață al Mădălinei Pamfile, de la Bravo, ai stil! Cei doi au împreună doi copii

Cine este partenerul de viață al Mădălinei Pamfile, de la Bravo, ai stil! Mădălina Pamfile a revenit în lumina reflectoarelor, după o bună perioadă de timp în care a preferat să nu se mai implice în proiecte televizate. În prezent, fosta asistentă este concurentă la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, acolo unde își arată talentul vestimentar. Cu toate astea, vedeta încearcă să fie discretă cu viața sa personală. Potrivit unor informații apărute în spațiul public, șatena se iubește cu un bărbat milionar din Albania. Acesta i-a dăruit Mădălinei doi copii superbi pe care vedeta îi postează des pe rețelele de socializare.

În perioda în care s-au cunoscut, Mădălina a fost nevoită să renunțe la viața tumultuoasă pe care o ducea, de dragul iubitului ei. „Tipul, din ce știu eu, este albanez. E putred de bogat, sigur e multimilionar. Normal, e foarte discret, nu știu din ce a făcut banii respectivi, dar i-am văzut chiar eu iahtul din Ibiza.Și, când zic iaht, știu ce zic, nu e vreo bărcuță, e un vas în toată regula, a costat pe undeva la 7 milioane de euro’, a declarat pentru sursa citată un apropiat al Mădălinei Pamfile, potrivit Wowbiz.

De asemenea, apropiații Mădălinei susțin că luxul și opulența vin cu un preț pentru aceasta. „Mădălina nu mișcă în front în fața lui, îl ascultă cu sfințenie și îi face toate poftele. E adevărat, și el îi oferă tot ce și-ar putea dori, mai puțin expunerea publică, la care, încă, Mădălina visează.Dar s-a mulțumit cu statutul ei, preferă să fie răsfățată și bogată, decât să fie în scandaluri toată ziua, iar așa are o viață de prințesă‘, mai declarat sursa despre iubitul Mădălinei Pamfile.

Mădălina Pamfile a divorțat

În urmă cu cinci ani, Mădălina Pamfile divorța de afaceristul Alin Bruno, care după ce au încercat să-și salveze relația de câteva ori, au decis să se despartă definitiv. Cei doi s-au căsătorit civil în 2015, iar dragostea lor a durat un an. După divorț, viața brunetei s-a schimbat radical, aceasta apelând la numeroase operații estetice. Mădălina a trecut prin momente dificile, mai ales după divorțul de fostul soț.

Acum, vedeta duce o viață de prințesă alături de tatăl copiilor ei. Concurenta de la Bravo, ai stil! a preferat să nu publice numele partenerului ei de viață. Deși a adus pe lume doi copii, bruneta are un corp senzațional. „Când eram mică îmi plăcea să scriu, scriam poezii, mai ales pentru băieţi, desenăm destul de mult. În general, am înclinaţie spre literatură, spre creaţie, spre imaginaţie’, povestea concurenta de la Bravo, ai stil! într-un interviu. Mădălina Pamfile s-a lansat în showbiz după ce a împlinit 18 ani, în urma unei idile cu Radu Mazăre. Atunci, bruneta era alintată de presă „eleva lui Mazăre’, pentru că, în acea perioadă, a făcut un pictorial în Playboy în care avea rolul unei studente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: