Redactia.ro
Home » Știri » Cine este polițistul care a murit electrocutat în a doua zi de septembrie

Cine este polițistul care a murit electrocutat în a doua zi de septembrie

Politist mort. Sursa foto: gorjonline

Astăzi, o veste tragică a zguduit comunitatea din Târgu-Jiu și întreaga structură a Poliției Municipiului. Radu Brînzan, un polițist respectat și apreciat de toți cei care l-au cunoscut, a murit în mod tragic în urma unui accident casnic. Luni, în jurul prânzului, Radu s-a electrocutat fatal în propria gospodărie, în timp ce manipula un prelungitor electric.

Un polițist din Târgu Jiu, electrocutat mortal

Radu Brînzan avea doar 43 de ani și era cunoscut în comunitate nu doar ca un polițist dedicat, ci și ca un om deosebit, un familist convins și un prieten adevărat. Cuvintele colegilor săi de la IPJ Gorj reflectă durerea și șocul resimțit de toți cei care l-au cunoscut și respectat:

„🕊️Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Un astfel de om este Radu Brînzan, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 43 de ani. În astfel de situații, cuvintele sunt prea mici și prea puține pentru a putea arăta durerea din suflete.

Doliu, amintiri și momente de neuitat… atât ne-a mai rămas. Era un om minunat, tocmai de aceea nu o să îl uităm niciodată! Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței. Dumnezeu să te odihnească în pace, Radu!🕊️”, a transmis IPJ Gorj.

În momentele de durere și confuzie care urmează unui astfel de incident tragic, cuvintele par să fie neputincioase în fața pierderii suferite. Amintirile, însă, rămân, iar colegii și prietenii lui Radu își aduc aminte cu nostalgie de momentele petrecute împreună, de profesionalismul său, de calmul și înțelepciunea cu care aborda orice situație. „Era un om minunat, tocmai de aceea nu o să îl uităm niciodată!”, au transmis colegii săi, subliniind impactul pe care l-a avut asupra celor din jurul său.

Din primele informații disponibile, se pare că Radu s-a electrocutat în gospodăria sa, situată în cartierul Preajba

Incidentul s-a petrecut în timp ce polițistul manevra un prelungitor electric, un dispozitiv comun în majoritatea caselor, dar care poate deveni periculos în condiții necorespunzătoare. Împrejurările exacte ale accidentului nu au fost încă dezvăluite în detaliu, dar se pare că totul s-a întâmplat foarte rapid, fără posibilitatea de a se interveni pentru a-l salva.

IPJ Gorj a emis un comunicat de presă prin care și-a exprimat regretul profund pentru pierderea colegului lor. „Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței. Dumnezeu să te odihnească în pace, Radu!🕊️”, este mesajul transmis de instituție, reflectând respectul și admirația față de un om care a dedicat o mare parte din viața sa în slujba legii și a comunității.

Moartea fulgerătoare a lui Radu Brînzan lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Familia, colegii și prietenii săi sunt în stare de șoc, încercând să înțeleagă cum s-a putut întâmpla o astfel de tragedie. Radu era cunoscut pentru credința sa profundă în Dumnezeu, iar acest lucru a fost menționat de colegii săi care cred că destinul său a fost rânduit de divinitate.

În astfel de momente, comunitatea se unește pentru a oferi sprijin și consolare familiei îndurerate. Prietenii și colegii de muncă și-au exprimat deja dorința de a ajuta familia în orice fel posibil, fie că este vorba despre sprijin emoțional sau financiar. Este un moment de doliu nu doar pentru familie, ci și pentru întreaga comunitate, care a pierdut un om deosebit, un profesionist dedicat și un membru al comunității care a făcut întotdeauna tot posibilul pentru a ajuta pe cei din jur.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: