Redactia.ro
Home » Știri » Cine este polițistul de 21 de ani care și-a pus capăt zilelor. Motivul pentru care s-a sinucis a fost scos la iveală

Cine este polițistul de 21 de ani care și-a pus capăt zilelor. Motivul pentru care s-a sinucis a fost scos la iveală

politistul care s-a sinucis

Un tânăr polițist de 21 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața. Cea care i-a găsit trupul fără viață a fost chiar mama acestuia. La mai bine de 24 de ore de la moartea polițistului au ieșit la iveală motivele care l-au determinat să-și pună capăt zilelor, deși avea tot viitorul în față.

Tânărul polițist ar fi suferit din cauza unei dezamăgiri în dragoste

Tânărul de 21 de ani abia absolvise Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și era polițist la Postul de la Cavadinești. Se afla în concediu în momentul în care a decis să se sinucidă, din motive care nu sunt încă cunoscute cu exactitate, deși principala ipoteză a oamenilor legii este dezamăgirea în dragoste.

Bărbatul a fost găsit inconștient, zăcând într-o baltă de sânge, în propria casă. Cea care a descoperit scena macabră a fost chiar femeia care i-a dat viață. Se pare că el și-a tăiat venele, apoi a decis să se împuște în cap cu arma pe care o avea în doatare. Polițistul trecuse examenul psihologic din acest an, iar nimeni nu bănuia că s-ar fi confruntat cu probleme grave care ar fi putut să-i întunece, în așa manieră, judecata.

Polițistul trecuse examenul psihologic din acest an

„La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penale pentru ucidere din culpă și urmează să fie stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul incident.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini