Redactia.ro
Home » Știri » Cine este proprietarul mașinii care a luat foc în Cartierul Francez FOTO

Cine este proprietarul mașinii care a luat foc în Cartierul Francez FOTO

GALERIE FOTO (3) Un autoturism de lux a ars în totalitate

Un autoturism de lux, marca Mercedes, a ars în totalitate în această dimineaţă, în Carteirul Frances, iar flăcările au afectat şi o altă mașină, dar mai ales o cameră a unui apartament lângă care era bolidul parcat, deoarece a afectat și fațada blocului. Iată toate detaliile!

Un autoturism de lux a ars în totalitate

Șapte persoane au fost evacuate din bloc pentru siguranța lor, iar patru autospeciale cu apă şi spumă au internvenit pentru stingerea incendiului. În urma sa nu s-au înregistrat victime.

„În urmă cu scurt timp am fost solicitaţi pentru a interveni pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, în strada Aron Cotruş. Flăcările s-au extins la faţada clădirii şi au afectat o cameră a unui apartament, respectiv un alt autoturism staţionat”, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Cine este proprietarul mașinii care a luat foc în Cartierul Francez

Deși, pompierii au stins incendiul, mașina a luat din nou foc, iar autoritățile s-au întors la locul cu pricina. Pe imagini se poate observa bărbatul care a sunat la 112, proprietarul mașinii care a luat foc în mod suspect, deoarece era destul de nouă.

„Se aprinde din nou mașina. Puteți să trimiteți din nou o mașină? Am încercat cu apă, dar nu merge. Arde sub ea, dedesubt”, a fost apelul disperat al proprietarului, potrivit Antena3 CNN.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: