Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Răzvan, tânărul care și-a pierdut viața într-un accident în Constanța. Avea 21 de ani iar mașina lui s-a rupt în două

Cine este Răzvan, tânărul care și-a pierdut viața într-un accident în Constanța. Avea 21 de ani iar mașina lui s-a rupt în două

GALERIE FOTO (2)

Un eveniment tragic a cutreierat orașul Constanța în noaptea trecută, în urma unui cumplit accident rutier care a șocat comunitatea locală. Răzvan, un tânăr de doar 21 de ani, și-a pierdut viața într-un mod atât de tragic, lăsând în urmă o familie îndurerată și un oraș în suferință. Mașina sa, un autoturism Kia, s-a destrămat într-un mod teribil, subliniind violența impactului care a dus la acest deznodământ tragic.

În mod justificat, întreaga comunitate din Constanța este șocată și întristată de pierderea tragică a unui tânăr atât de tânăr. Poliția a preluat ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul și pentru a determina dacă au fost și alte factori care au contribuit la producerea tragediei. Cazurile de acest gen trebuie investigate amănunțit pentru a înțelege în profunzime ce s-a întâmplat și pentru a evita astfel de situații tragice în viitor.

Cine este Răzvan, șoferul de 21 de ani din Constanța

Tânărul Răzvan, victima acestei nefericiri, a fost protagonistul acestui eveniment nefericit care a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Conducând cu viteză excesivă, Răzvan a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un copac într-un mod devastator.

Mașina sa a fost ruptă în două, iar tânărul a fost aruncat câțiva metri pe șosea, pierzându-și viața pe loc. Impactul a fost atât de puternic încât vitezometrul mașinii a rămas blocat la peste 120 de km/h, ilustrând astfel viteza extrem de mare la care circula înainte de producerea tragediei.

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, și, din motive care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Martorii au fost șocați

Martorii oculari ai accidentului au sunat imediat numărul unic de urgență 112, solicitând asistența imediată a autorităților. La fața locului au sosit prompt polițiștii Serviciului Rutier și un echipaj SMURD, dar, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul Răzvan. Cu toate eforturile lor, ei au fost nevoiți să constate decesul acestuia, lăsând un gol imens în inimile celor care îl cunoșteau.

Familia tânărului Răzvan este lovită de o durere profundă și inexprimabilă. Pierderea unui copil atât de tânăr este un fapt extrem de tragic și cutremurător, iar această familie va trebui să înfrunte un drum extrem de dificil în următoarea perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: