Redactia.ro
Home » Știri » Cine este românca care a ajuns milionară după ce a fost frizerită. Acum se plimbă numai cu limuzine de lux și are avion privat

Cine este românca care a ajuns milionară după ce a fost frizerită. Acum se plimbă numai cu limuzine de lux și are avion privat

GALERIE FOTO (3) Romanca devenita milionară dupa ce a fost frizerita. Sursa foto: Facebook

„O poveste demnă de Hollywood” – astfel poate fi descrisă viața Laurei Anghel, care a trecut de la a fi o frizeriță obișnuită la a trăi o viață luxoasă alături de partenerul ei, Mircea Moldovan, un om de afaceri discret. Cei doi formează un cuplu de milionari care, cu toate acestea, surprinzător, nu apare în revista Forbes. Totuși, povestea lor de dragoste a început în 2014, atunci când Laura își câștiga existența la un salon de frizerie din zona Aviatorilor. Aici și-a întâlnit sufletul pereche, Mircea Moldovan, care ulterior a deschis propriul său salon în 2015.

Avioane private, șampanie scumpă și viață de regină

În 2015, Mircea Moldovan i-a deschis propriul salon, iar de atunci Laura Chantal, așa cum își spune pe rețelele sociale, a “explodat” în doar câțiva ani. A devenit mamă, călătorește cu avioane private în vacanțe de lux, savurează șampanie scumpă în stațiuni exclusiviste și se bucură de momente romantice pe malul mării. Fotografiile postate pe Instagram și Facebook ilustrează o viață de vis, iar din imaginile lor nu lipsesc cei doi copii ai cuplului.

Cea mai impresionantă achiziție a cuplului este propriul lor avion, un Embraer Phenom 100EV evaluat la cinci milioane de dolari. Aeronava are o lungime de 12.82 metri, iar cabina interioară dedicată pasagerilor măsoară 3.3 metri în lungime, respectiv 1.55 metri în lățime și înălțime. Poate transporta șase sau opt pasageri, având o capacitate generoasă de depozitare pentru bagaje și putând zbura la altitudini și viteze impresionante, potrivit informațiilor CANCAN.RO.

Cuplul deține și un parc auto pe măsură

Lincoln Navigator (140.000 de euro), Mercedes GT AMG Cabrio (160.000 euro), Porsche 911 TURBO (250.000), Porsche 911 TURBO (250.000), Porsche Chayenne S (70.000 euro), Rolls Royce Cullinan (500.000 euro) și Rolls Roycw Ghoat (500.000 euro). Aceste mașini de lux sunt doar câteva din „bijuteriile” pe care le posedă cuplul.

Mircea Moldovan, om de afaceri de succes în domeniul construcțiilor, este asociat și administrator la mai multe firme, în special în zona Timișoarei. Astfel, nu este surprinzător faptul că cei doi trăiesc într-o opulență de neînchipuit, dată fiind activitatea lor în lumea afacerilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: