Redactia.ro
Home » Știri » Cine este românul care a câștigat 100.000 de lei la emisiunea „Batem Palma” de la Pro Tv. Ce plănuiește să facă cu banii

Cine este românul care a câștigat 100.000 de lei la emisiunea „Batem Palma” de la Pro Tv. Ce plănuiește să facă cu banii

David Neacșu. Sursă foto: Protv

David Neacșu a devenit subiectul conversațiilor recente în urma victoriei sale remarcabile în emisiunea „Batem Palma”, unde a câștigat un premiu impresionant de 100.000 de lei. Pentru Neacșu, această victorie nu este doar un succes financiar, ci și o confirmare a curajului și inspirației pe care le-a găsit în oamenii din jurul său.

„Mă simt norocos, inspirat am fost de oamenii ăștia, poate una dintre cele mai frumoase echipe pe care le-am avut în viața mea. Și în expediții am avut zeci, sute de oameni. Oamenii ăștia, din prima clipă, au fost uniți. Și cred că mi-au dat inspirație să aleg ce am ales. Habar nu am. Curaj am avut atunci când alții ar fi cedat pentru că asta am făcut toată viața. Atunci când alții au cedat.

„Nu mă simt norocos doar pentru banii câștigați, ci și pentru bucuria pe care am adus-o oamenilor”

În timpul unor interviuri, Neacșu a subliniat impactul pozitiv pe care echipa din emisiune l-a avut asupra sa, descrisă ca una dintre cele mai unite și frumoase echipe pe care le-a întâlnit vreodată. Într-o carieră dedicată explorării, Neacșu a adunat experiențe alături de zeci, chiar sute de oameni, dar spune că echipa de la „Batem Palma” l-a inspirat în mod special. În ciuda provocărilor, el a avut curajul să își urmeze instinctele și să acționeze atunci când alții ar fi cedat.

„Nu mă simt norocos doar pentru banii câștigați, ci și pentru bucuria pe care am adus-o oamenilor. Toți, fără excepție, s-au bucurat, iar eu mă simt încărcat de energia voastră și a concurenților de la ‘Batem Palma’.

Încercarea de a depăși limitele aproape imposibile ne arată că putem realiza mai mult decât credem. Avem un potențial incredibil în noi, chiar și atunci când ne simțim epuizați. Când ajungi la limită, înseamnă că nu ai ajuns unde trebuie”, a declarat Neacșu.

Ce face Neacșu cu premiul câștigat

Cu premiul de 100.000 de lei, Neacșu plănuiește să își îndeplinească pasiunea pentru călătorii. El intenționează să folosească banii pentru a face trei sau chiar patru călătorii în 2024. Planurile sale includ o expediție în Venezuela, în junglă, o călătorie în Papua Noua Guinee și o aventură aproape de Cercul Polar. Pentru Neacșu, participarea la „Batem Palma” a reprezentat o experiență valoroasă și l-a pregătit pentru noile sale aventuri.

„O să îmi acopere vreo trei-patru călătorii pe care le am în lume pe 2024. Măcar o parte. De acum până în noiembrie, în noiembrie am una grea, plec în Venezuela, în junglă, în toamnă vreau să plec în Papua Noua Guinee și am mai pățit un necaz pe acolo, pe acolo sunt triburi de canibali, iar în vară plec aproape de Cercul Polar. Da, „Batem palma?” o expediție pentru mine și la fiecare etapă m-am simșit mai pregătit”, a adăugat acesta.

Noi reguli pentru următorul sezon

În ceea ce privește emisiunea „Batem Palma”, al treilea sezon a adus o nouă dinamică, cu un sistem de selectare a concurenților și provocări intrigante. Participanții trebuie să deschidă cutiile colegilor și să aleagă cu înțelepciune pentru a obține cele mai mari sume de bani.

Banca le oferă contraoferte, iar concurenții trebuie să decidă dacă acceptă sau merg mai departe. Alegerea cutiei 25 și confruntarea cu intuiția adaugă o notă de imprevizibilitate și excitare în competiție. Pentru toți cei implicați, „Batem Palma” reprezintă o provocare palpitantă și o șansă de a câștiga premii fabuloase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: