Redactia.ro
Home » Știri » Cine este românul care l-a văzut pe Dumnezeu. Marius Ghidel susține că a fost martor la facerea Domnului

Cine este românul care l-a văzut pe Dumnezeu. Marius Ghidel susține că a fost martor la facerea Domnului

Cine este românul care l-a văzut pe Dumnezeu

Cine este românul care l-a văzut pe Dumnezeu. Marius Ghidel este românul care susține că l-a văzut pe Dumnezeu și că a fost martor la facerea sa. Bărbatul susține că l-a cunoscut pe Dumnezeu înainte de a se naște, menționând că a trăit clipe de neuitat.

Cine este românul care l-a văzut pe Dumnezeu. Marius Ghidel susține că a fost martor la facerea Domnului

Cine este românul care l-a văzut pe Dumnezeu. Marius Ghidel, este românul care susține că l-a cunoscut pe Dumnezeu înainte să se fi născut. Mai mult, bărbatul a declarat că are amintiri de neuitat în cele nouă luni în care s-a aflat în pântescul mamei sale. Marius Ghidel a vorbit despre experiența sa la Antena 3, în emisiunea Voi cu Voicu. „Am fost foarte impresionat când am venit în viață. (…) Se unește spermatozoidul cu ovulul și înainte de a porni segmentarea intră sufletul. Și bineînțeles se spune la ce familie mergi, totul e organizat. Când ai intrat acolo, participi la segmentarea organelor. Sunt niște flash-uri de extaz care vin spre tine de peste tot și m-a impresionat fiind acolo investiția de iubire pe care o face Creatorul în noua viață. Investiția este enormă”, a declarat Marius Ghidel.

Marius Ghidel este scriitor și dorește să își spună povestea mai departe, pentru a afla întreaga lume experiența pe care a trăit-o el în cele nouă luni de zile petrecute în pântecele mamei sale. „Mi-am dat seama că există o nepotrivire în lumea noastră modernă și am vrut să arăt și soluții care se pot aplica. Am fost foarte impresionat la venirea în viață. Se unește spermatozoidul cu ovolul și, înainte de a porni segmentarea, atunci intră sufletul. I se spune la ce familie merge și totul este organizat.Când ai intrat acolo și organismul încă nu există, sunt niște flashuri. Acolo m-a impresionat investiția de iubire pe care o face creatorul în noua viață. Stările pe care le avea dincolo și vedeam acel soare de iubire, trăiam acel extaz care este viața în acel corp care urma să se nască. Mă gândeam că, probabil, așa arată viața, o bucurie continuă”, a declarat Ghidel.

Experiența divină trăită de Marius Ghidel

Totodată, Marius Ghidel menționează că a văzut întreaga experiență printr-un geam oblic și și-a întrebat îngerul ce este. „Mi-am întrebat îngerul ce este și a zis că viața, că o să văd eu mai bine. Vreau să spun co organele sunt, de fapt, divinul. Corpul nostru este impregnat cu iubire și este numai iubire, pentru că toată armonia care este acolo asta arată”, a mai spus Ghidel. Acesta a rămas impresionat de întâlnirea cu Domnul, spunând că este marcat de faptul că acesta era mare cât un bloc de patru etaje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: