Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cu ce se ocupă sora lui Nicușor Dan! Puțini s-ar fi gândit la un așa job

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Nicușor Dan! Puțini s-ar fi gândit la un așa job

GALERIE FOTO (2)

Pe Nicușor Dan, primarul Capitalei,  îl știu toți românii, însă puțini știu cine este și cu ce se ocupă sora lui Nicușor Dan! 

Născut în Făgăraș și devenit primar general al Capitalei, la cei 51 de ani, Nicușor Dan a vorbit rar despre familia în care a crescut și chiar despre sora sa Claudia. Iată cine este și cu ce se ocupă sora edilului.

Printre singurele dăți în care Nicușor Dan a vorbit despre familia în care a crescut a fost într-un interviu de acum aproape 10 ani. Tot atunci a vorbit și despre sora sa însăă fără să spună cum o cheamă.

”Tata a lucrat ca muncitor într-un combinat chimic, într-o secţie în care se fabrica dinamită. Mama a fost contabilă. Acum, amândoi sunt pensionari. Am o soră care a absolvit Facultatea de Energetică. În timp, şi-a dat seama că n-are nicio vocaţie în această direcţie, iar după o serie de meserii de tranziţie – director de vânzări etc. – a făcut Psihologie, un domeniu de care e extrem de pasionată”, a declarat Nicușor Dan, într-un interviu din 2012, publicat de ziarul Adevărul.

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Nicușor Dan

Nicușor Dan a mai vorbit și acum câțiva ani, într-un interviu acordat lui Marius Tucă, pe când se pregătea să candideze din nou pentru scaunul de primar al Capitalei, despre sora sa, declarând că nu au fost niciodată foarte apropiați.

”Sora mea trăiește în București. Am venit în același timp la facultate. (…) E psiholog acum. Vorbim destul de puțin, da. (…) Eu și sora mea nu am fost niciodată prea apropiați. Mă bătea la șah și plângeam, eram ambițios de când eram mic. Am fost în cercuri diferite, am avut preocupări oarecum diferite, dar suntem solidari pe chestiunile importante”, a explicat Nicușor Dan.

Potrivit unei anchete jurnalistice, Claudia, sora lui Nicușor Dan, deține un cabinet de psihoterapie într-o zonă centrală a Capitalei. Se ocupă atât de psihoterapia individual, cât și de cuplu, dar și consiliere psihologică pentru părinți, psihoterapie de familie sau dezvoltare personală și optimizarea perfomanțelor.

Sora lui Nicușor Dan are acest cabinet din 2013, dar colaborează din 2017 și 2019 și cu alte două clinici.

Sora lui Nicușor Dan, maestru Reiki

Despre Claudia se știe că are licența în Psihologie, dar și un master în Psihoterapie. Totodată, se pare că sora lui Nicușor Dan are și titlul de Maestru Reiki, potrivit Fanatik.ro.

De asemenea, s-a aflat că sora lui Nicușor Dan a fost și secretară la Școala Națională Superioară București, în 2009, fiind vorba chiar de instituția înființată de Nicușor Dan, în anul 2000.

Sora primarului Capitalei a mărturisit de ce își iubește meseria, potrivit unei prezentări personale pentru una dintre clinicile cu care colaborează.

”Mă fascinează viaţa şi iubesc oamenii, natura și meseria mea de psihoterapeut! Privesc viaţa ca pe un dar miraculos, care pe zi ce trece şi cu fiecare om întâlnit, relaţie sau situaţie ne dezvăluie alte faţete ale sale. Desigur, viaţa ne provoacă continuu spre dezvoltare și, uneori nu-i învăţăm lecţiile şi acumulăm sentimente și amintiri neplăcute – care poate se manifestă chiar și la nivelul corpului prin dureri fizice, tulburări de somn, de apetit, oboseală sau poate la nivel psihic prin suferință, frici, neliniști, atacuri de panică, tristețe, neputință, relații disfuncționale”, amintea sora primarului Capitalei.

”Iar problemele nu se rezolvă de la sine, ci mocnesc în interiorul nostru consumându-ne energia și lăsându-ne cu o imagine tulbure asupra vieții. Apoi revin la suprafață, de multe ori cu o forță crescută cerându-se rezolvate”, a notat psihoterapeutul.

”Dacă treci printr-o astfel de provocare și nu i-ai găsit rezolvarea, te invit, într-un cadru terapeutic sigur, susținător, lipsit de judecată și te ghidez spre găsirea resurselor tale interioare, cunoaşterea propriilor auto-sabotori (ai stării de bine), depăşirea limitărilor și dobândirea unor abilități de gestionare eficientă a provocărilor”, este mesajul transmis de Claudia, sora lui Nicușor Dan, pentru cei care au nevoie de serviciile sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: