Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut

Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut

GALERIE FOTO (2) a născut 69 de copii

Cea mai prolifică mamă din lume este o rusoaică, care a trăit în secolul al 18-lea. Valentina Vassilyeva a născut 69 de copii.  

Femeia era soția lui Feodor Vassilyev, un țăran care a trăit în secolul al 18-lea în Șuia, Rusia. Valentina Vassilyeva ar fi avut 27 de sarcini. În urma acestora s-au născut 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleţi şi 4 de qvatrupleţi.

Există numeroase surse, care sugerează că această poveste aparent improbabilă este adevărată și ea este femeia cu cei mai mulți copii, scrie guinnessworldrecords.com.

Cazul a fost raportat la Moscova pe 27 februarie 1782 de reprezentanţii Mânăstirii Sf. Nicolae, din Rusia, care au ţinut evidenţa tuturor copiilor născuţi de Vassilyeva.

Familia Vassilyev

Femeia care a născut 69 de copii a intrat în Cartea Recordurilor

În document scrie că Feodor Vassilev a avut 87 de copii, din două căsătorii. Prima lui soţie a adus pe lume, după 27 de sarcini, 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleţi şi 4 de qvatrupleţi.

Cea de-a doua soţie a născut șase perechi de gemeni şi două seturi de tripleţi. Feodor Vassilev avea 75 de ani cand s-a făcut constatarea. În total, 35 de nașteri, 87 de copii, dintre care 82 au trăit.

Despre rusoaică nu se știu prea multe. Dar documentele oficiale spun că Valentina Vassilyeva a murit la vârsta de 76 de ani, înconjurată de copii. Vassilyeva a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai prolifică femeie din lume.

Ce cred experții despre femeia care a născut 69 de copii

Investigând cu atenţie cazul, specialiștii consideră că povestea este cât se poate de reală. Experții cred că rusoaica predispoziție genetică la hiper-ovulație (eliberarea mai multor ovule în loc de unul singur într-un singur ciclu), iar acest lucru ar fi dus la o creştere considerabilă a şanselor de a avea mai mulţi urmași.

De asemenea, nu este imposibil ca o femeie să aibă 27 de sarcini în perioada fertilă. Din punct de vedere medical este posibil ca o femeie să dea naştere unui număr atât de mare de copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: