Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cum arată fratele lui Horia Brenciu. Ce a spus artistul despre el

Cine este și cum arată fratele lui Horia Brenciu. Ce a spus artistul despre el

GALERIE FOTO (5) Cine este și cum arată fratele lui Horia Brenciu

Horia Brenciu este unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați artiști din România și multă lume îl cunoaște. Cu toate astea, puțini știu că artistul are un frate cu care nu vorbește absolut deloc. Care este motivul pentru care Horia își ține fratele departe de ochii presei și de ce nu vorbește cu el.

Cine este și cum arată fratele lui Horia Brenciu. Cei doi nu își mai vorbes deloc

Horia Brenciu este cunoscut de o țară întreagă pentru talentul său și pentru că aduce buna dispoziție și zâmbete oriunde merge. Cu toate că mereu este cu zâmbetul pe buze și detașat, artistul ascunde o mare durere în suflet. Artistului îi pare rău că nu poate fi alături de fratele său, Marius Brenciu. Marius este foarte cunoscut la nivel internațional, fiind comparat cu marele cântăreț, Luciano Pavarotti.Acesta a cântat pe scenele din Berlin, Paris, Munchen, Hamburg, Tokio, New York, Bruxelles sau Londra, acestea fiind acompaniat de unele dintre cele mai mari orchestre filarmonice din lume.

În urmă cu câteva zile, Marius a împlinit 47 de ani, iar Horia a dorit să-i transmită un mesaj emoționant pe Instagram. “Într-o lume deznădăjduită, familia reprezintă adevărata ancoră pentru sufletele noastre. De aceea, vreau să vă vorbesc puțin despre Marius Brenciu, fratele meu. S-a născut azi, cu 47 ani în urmă. Lui îi datorez faptul că am studiat pian și apoi canto și tot lui îi creditez admirația mea pentru operă şi operetă. Marius este tenor, fiind o voce cunoscută în multe colțuri ale lumii. Detestă când vorbesc despre el. Am pus asta, de fiecare dată, pe seama modestiei lui exacerbate. Mau, te iubesc! La mulți ani frumoși și sănătoși, oriunde ai fi”, a scris Horia Brenciu.

Mesajul lui Horia Brenciu

Distanța le-a stricat relația

Potrivit spuselor artistului, el și fratele său nu au o relație apropiată. Se pare că destinul a decis să-i despartă pe cei doi, în momentul în care Marius a hotărât să plece din România. “Cred că a fost odată cu plecarea din țara. Pentru că el a câștigat câteva concursuri internaţionale, a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui. Din în momentul acela, lucrurile s-au răcit. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat.

Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper că într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el”, a declarat artistul.

În urmă cu puțin timp, Horia Brenciu a făcut câteva declarații dureroase despre copilăria sa. A mărturisit că a trăit într-o familie modestă, chiar săracă, iar mama lui a părăsit această lume când acesta avea doar 11 ani. Aceste experiențe l-au făcut să aprecieze viața din plin și să trăiască fiecare moment alături de soție și copiii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: