Redactia.ro
Home » Știri » Horia Brenciu se dezbracă de secrete. Mărturisiri amare despre copilăria sa: “Am fost o familie săracă”

Horia Brenciu se dezbracă de secrete. Mărturisiri amare despre copilăria sa: “Am fost o familie săracă”

GALERIE FOTO (4) Horia Brenciu se dezbracă de secrete

Horia Brenciu a vorbit despre copilăria sa. Artistul a declarat că familia sa a fost una săracă, iar mama sa a murit când acesta avea doar 11 ani. În prezent, Horia are patru copii, două fetițe , ale soției sale din prima căsnicie, o fetiță, care este rodul iubirii dintre ei, și un băiețel, adoptat imediat după ce a fost născut.

Horia Brenciu se dezbracă de secrete. Mărturisiri amare despre copilăria sa: “Am fost o familie săracă”

Horia Brenciu, în vârstă de 46 de ani a vorbit în emisiunea Vorbește lumea, de la ProTv, despre copilăria sa. Acesta a precizat că era un copil încăpățânat, iar până la patru ani jumătate nu a vorbit deloc. Până într-o zi, când mătușa sa l-a convins să scoată câteva cuvinte. „La un moment dat, mătușa mea m-a luat și mi-a zis: «Horia, vorbește!». Probabil că toată liniștea din prima parte a copilăriei mele a compensat în a doua parte a copilăriei”, a spus acesta.

Oomul de televiziune a menționat că familia sa a fost săracă, iar mama sa s-a stins din viață când acesta avea 11 ani, și fratele său 10 ani. „„Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Tata s-a ocupat cât a putut de educație și el era bucătarul în casă. (…) La Brașov, nu numai că nu se găsea nimic [de mâncare] și cozile erau de la 2-3-4 dimineața, dar se mai și stingea lumina”, a spus Horia.

Horia Brenciu și-a pierdut ambii părinți

Întrebat de moartea mamei sale, cum a reușit să treacă peste, artistul a declarat că șocul acesta se simte pe măsură ce îmbătrânești. Însă, ceea ce l-a șocat cel mai tare a fost moartea tatălui său, cu care artisul avea o relație specială. „Dacă spunem că viața este cel mai bun profesor, fiecare copil este cel mai bun profesor pe care poți să îl ai”, mai mărturisește artistul, referind-se la cei patru copiii ai săi.

Horia Brenciu este căsătorit cu Alice de opt ani și au construit împreună multe. Cei doi au împreună trei fete și un băiat. Soția sa mai are două fete din căsnicia anterioară, pe Andreea și Maria, iar împreună cei doi au o fetiță, pe Mina, și un băiețel adoptat. Vorbind despre cum a ajuns să adopte, Horia a spus că totul a fost o întâmplare fericită: „Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini“.

 

Horia Brenciu a povestit cum a decurs adopția fiului său Toma: „Nu-l avortează, îl vrem noi!”

Horia Brenciu a povestit cum l-a adoptat pe micuţ: „Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu, în emisiunea Profesioniştii, citează Click!.

Ulterior, Toma și-a găsit locul în familia potrivită: „Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele“, declara fericit Horia Brenciu.

Horia Brenciu a făcut declaraţii şi despre soţie şi viaţa alături de cei patru copii: „Toma e eroul tuturor. Sigur că febleţea lui e mama, dar de când s-a făcut mai măricel, preferă să petreacă tot timpul cu mine, aşa, ca-ntre băieţi. Prima lecţie de tenis, cu mine în postura de antrenor amator, a fost un spectacol total“.

Cântăreţul a dezvăluit că fetele lui l-au primit foarte bine în familie pe Toma, singurul lor frăţior: „A fost şi dorinţa lor să se întâmple asta şi au fost de-a dreptul încântate de venirea lui. Acum avem ceva probleme cu răsfăţul… Mina, chiar dacă este cea mai apropiată de vârsta lui, e foarte protectoare, asumându-şi de multe ori toate năzdrăvăniile pe care le face Toma“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: