Redactia.ro
Home » Știri » Horia Brenciu se dezbracă de secrete. Mărturisiri amare despre copilăria sa: “Am fost o familie săracă”

Horia Brenciu se dezbracă de secrete. Mărturisiri amare despre copilăria sa: “Am fost o familie săracă”

GALERIE FOTO (4) Horia Brenciu se dezbracă de secrete

Horia Brenciu a vorbit în exlusivitate despre copilăria sa. Artistul a declarat că familia sa a fost una săracă, iar mama sa a murit când acesta avea doar 11 ani. În prezent, Horia are patru copii, două fetițe , ale soției sale din prima căsnicie, o fetiță, care este rodul iubirii dintre ei, și un băiețel, adoptat imediat după ce a fost născut.

Horia Brenciu se dezbracă de secrete. Mărturisiri amare despre copilăria sa: “Am fost o familie săracă”

Horia Brenciu, în vârstă de 46 de ani a vorbit în emisiunea Vorbește lumea, de la ProTv, despre copilăria sa. Acesta a precizat că era un copil încăpățânat, iar până la patru ani jumătate nu a vorbit deloc. Până într-o zi, când mătușa sa l-a convins să scoată câteva cuvinte. „La un moment dat, mătușa mea m-a luat și mi-a zis: «Horia, vorbește!». Probabil că toată liniștea din prima parte a copilăriei mele a compensat în a doua parte a copilăriei”, a spus acesta.

Oomul de televiziune a menționat că familia sa a fost săracă, iar mama sa s-a stins din viață când acesta avea 11 ani, și fratele său 10 ani. „„Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Tata s-a ocupat cât a putut de educație și el era bucătarul în casă. (…) La Brașov, nu numai că nu se găsea nimic [de mâncare] și cozile erau de la 2-3-4 dimineața, dar se mai și stingea lumina”, a spus Horia.

Horia Brenciu și-a pierdut ambii părinți

Întrebat de moartea mamei sale, cum a reușit să treacă peste, artistul a declarat că șocul acesta se simte pe măsură ce îmbătrânești. Însă, ceea ce l-a șocat cel mai tare a fost moartea tatălui său, cu care artisul avea o relație specială. „Dacă spunem că viața este cel mai bun profesor, fiecare copil este cel mai bun profesor pe care poți să îl ai”, mai mărturisește artistul, referind-se la cei patru copiii ai săi.

Horia Brenciu este căsătorit cu Alice de opt ani și au construit împreună multe. Cei doi au împreună trei fete și un băiat. Soția sa mai are două fete din căsnicia anterioară, pe Andreea și Maria, iar împreună cei doi au o fetiță, pe Mina, și un băiețel adoptat. „Soția mea este directoarea acestei Academii. Soția mea mi-a fost producător la trei televiziuni: la TVR în 1999, la Național TV în 2004 și când am făcut un film serial la PRO TV în 2006. Acum, în 2019, îmi este din nou șefă. E o plăcere pentru mine”, a declarat Horia Brenciu.

Loading...